
Ο Μοράτα θέλει να παραμείνει στην Ατλέτικο
Ο Ισπανός επιθετικός δήλωσε ότι θέλει να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το τέλος της καριέρας
Ο Ισπανός επιθετικός Αλβάρο Μοράτα δηλώνει ότι θέλει να παραμείνει στην Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το τέλος της καριέρας του και δεν σχεδιάζει να επιστρέψει στην Τσέλσι από την οποία αποχώρησε τον Ιανουάριο για να παίξει στην ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας ως δανεικός για 18 μήνες.
«Είναι σαφές ότι θέλω να μείνω εδώ. Το να αποχωρήσω δεν είναι κάτι που μου έχει περάσει από το μυαλό. Ελπίζω να λυθεί το ζήτημα όσο πιο σύντομα γίνεται. Είμαι χαρούμενος εδώ, θέλω να μείνω εδώ για το υπόλοιπο της καριέρας μου», δήλωσε ο έμπειρος φορ στην Marca.
«Όσο ο σύλλογος με θέλει εδώ και οι οπαδοί είναι ικανοποιημένοι, θέλω να βρίσκομαι στην Ατλέτικο. Βρήκα ευτυχία εδώ, είμαι εκεί που θα ήθελα να είμαι. Έκανα τα πάντα για να έρθω εδώ και θα κάνω τα πάντα για να μείνω», συνέχισε.
- Ο Ρόδρι μένει στη Μάντσεστερ Σίτι – Η… επιβεβαίωση του Μαρέσκα (pic)
- Γερμανία: Ο βιομηχανικός τομέας λέει ότι χάνονται 15.000 θέσεις εργασίας κάθε μήνα
- Χαλκιδική: Σε καλή κατάσταση το 2,5 ετών κοριτσάκι που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
- Πέθανε ο Τσακ Ράσελ, σκηνοθέτης της ταινίας «Η Μάσκα», σε ηλικία 74 ετών
- Καλλιθέα: Η 37χρονη έγκυος κάλεσε μόνη της την αστυνομία όταν έφυγε ο σύντροφός της που την ξυλοκόπησε
- Ο ΛεΜπρόν θα έχει χαμηλότερο μισθό από 8 παίκτες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού
