Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διάσημοι που εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι

Διάσημοι που εκλέχθηκαν δημοτικοί σύμβουλοι

Από την πρώτη Κυριακή!

Μπορεί πολλοί υποψήφιοι δήμαρχοι να περιμένουν την επόμενη Κυριακή για να δουν αν θα εκλεχθούν ή όχι, ωστόσο για μερικούς υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους η αγωνία τελειώνει μιας και εκλέχθηκαν με την πρώτη.

Συγκεκριμένα, τα πρώτα αποτελέσματα των σταυρών στους δημοτικούς συμβούλους βγήκαν την Δευτέρα και ανάμεσα σε αυτούς που τα κατάφεραν είναι και πολλοί διάσημοι.

Τραγουδιστές, ηθοποιοί, πρώην Survivors και αθλητές κατάφεραν και κέρδισαν εξ΄αρχής την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων τους.

Μεταξύ των celebrities δημοτικών συμβούλους που τα κατάφεραν είναι η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία κατεβαίνει με τον συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 5.909 ψήφους.

Ο Γιώργος Τσαλίκης  κατέβηκε υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Περιστερίου και μέχρι στιγμής  είναι δεύτερος με  4.498.

View this post on Instagram

Σήμερα το βράδυ έζησα μια απίστευτη εμπειρία ! Είδα πως ο κόσμος όταν είσαι αληθινός , τίμιος , ειλικρινής , αφοσιωμένος ολοκληρωτικά ενώνεται και σε τιμά ! Όλα αυτά για έναν υπέροχο άνθρωπο , για έναν σεμνό αγωνιστή , για τον Καλύτερο , πιο πετυχημένο , Ιστορικό δήμαρχο αυτής της χώρας . Τον Ανδρέα Παχατουρίδη . Τον Ανδρέα που ένωσε όλο το Περιστερι , έναν από τους μεγαλυτερους δημους της Ελλαδας με περισσότερο από μισό εκατομμύριο κόσμο , που τιμήθηκε με το ασύλληπτο ποσοστό του 74% , που είναι ο μοναδικός δήμαρχος στην Ιστορία της αυτοδιοίκησης που εκλέγεται για 5η τετραετία με τα ποσοστά του να ανεβαίνουν ΚΑΘΕ φορά !!! Είδα το δήμαρχο μας συγκινημένο , τα παιδιά του , την οικογένεια του να στέκεται με σεμνότητα ,χαρά και συγκίνηση στι πλευρό του (όχι μόνο σήμερα … ΠΑΝΤΑ !!!) Τον κόσμο να καμαρώνει ,να χαίρεται και να γιορτάζει για τον Ανδρέα του , τους συνυποψήφιους μου ,τους αντιδημαρχους να είναι τόσο χαρούμενοι , τους συνεργατες του δημάρχου και όλους όσους δουλέψανε σκληρά ,εθελοντικά να αισθάνονται δικαίωση και ευτυχία .. Με θυμάμαι σε κάποια στιγμή αγκαλιά με το Βασίλη το Μπετση να κλαίμε γιατί νιώσαμε βαθιά μέσα μας συγκίνηση για αυτόν τον άνθρωπο που καταφέρνει να αγγίξει τις καρδιές όλων μας , να μας εμπνέει , να μας ενώνει ,να μας διδάσκει ηθος και ευπρέπεια σε κάθε του βήμα .. Μπράβο Δήμαρχε μας ! ΔΙΚΑΙΩΣΗ στο μεγαλείο της ! Σ αγαπώ και είμαι δίπλα σου ♥️ _____ Όσον αφορά τα παρα πολλά μηνύματα σας που με τόση αγάπη και ενδιαφέρον με ρωτάτε τι γίνεται με τη δική μου εκλογή, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δε μπορώ να πω κάτι πριν ανακοινωθούν τα επίσημα αποτελέσματα , αλλά τα πρώτα δείγματα δείχνουν ότι η αγκαλιά σας ήταν τόσο ανοιχτή που με υποδέχτηκε και με έβαλε μέσα της σε ανέλπιστο βαθμό και με ασύλληπτη δυναμική … @andreas_pachatouridis

A post shared by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Βουρλιώτης είναι μέχρι στιγμής  πρώτος στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας με 662 ψήφους. Ο γνωστός τραγουδιστής κατέβαινε με τον συνδυασμό του Λάμπρου Μίχου.

View this post on Instagram

#SANTA #NiVO

A post shared by NIKOS NIVO VOURLIOTIS (@nikosvourliotis) on

Ο Αιμίλιος Βουγιουκλάκης, ο γιος του αδελφού της αείμνηστης ηθοποιού  εκλέχτηκε στον Δήμο της Γλυφάδας δεύτερος με 2.578.

Η  γνωστή τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη εκλέχτηκε και εκείνη στη Γλυφάδα στην πέμπτη θέση με 1.509 ψήφους.

Ο τραγουδιστής Άκης Δείξιμος εκλέχτηκε στον Δήμο Μοσχάτου πρώτος με 750 ψήφους.

Η πρώην παίκτρια του Survivor Σάρα Εσκενάζη βγήκε τρίτη στον Δήμο Αμαρουσίου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Καραμέρο.

Από την άλλη, ο επίσης πρώην παίκτης του Survivor, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Αγίας Παρασκευής με τον υποψήφιο Δήμαρχο Σταθόπουλο Ιωάννη με 279 ψήφους.

Τέλος ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιούρκας Σεϊταρίδης εκλέχτηκε στον Δήμο της Αθήνας με 2.601 ψήφους.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024