Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η ΔΕΠΑ, η... κορδέλα και ο ΟΑΣΑ

Η ΔΕΠΑ, η… κορδέλα και ο ΟΑΣΑ

Οπως αναφέρει ο Βηματοδότης, οι γνωρίζοντες τα ενεργειακά σημειώνουν ότι τόσο ο σχεδιασμός όσο και η χρηματοδότηση του έργου οργανώθηκαν ήδη από το 2011 και επιτεύχθηκαν πολύ πριν από την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία

Στο πλαίσιο των προεκλογικών επισκέψεων και εγκαινίων, ο κ. Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από τον υπουργό Ενέργειας Γιώργο Σταθάκη, επισκέφθηκε και τη γειτονική Βουλγαρία για να εγκαινιάσει τον Ελληνοβουλγαρικό Αγωγό, παρότι αυτός δεν αναμένεται να λειτουργήσει πριν από το 2020.

Οπως αναφέρει ο Βηματοδότης, οι γνωρίζοντες τα ενεργειακά σημειώνουν ότι τόσο ο σχεδιασμός όσο και η χρηματοδότηση του έργου οργανώθηκαν ήδη από το 2011 και επιτεύχθηκαν πολύ πριν από την έλευση του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Μάλιστα, ο υπεύθυνος ενέργειας του ΣΥΡΙΖΑ τότε και μετέπειτα διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ Θ. Κιτσάκος, ο οποίος κατηγορείται σήμερα για κακουργηματική απιστία για την υπόθεση Λ. Λαυρεντιάδη – M. Πετσίτη, εξέφραζε επιφυλάξεις για τα έργα διαφοροποίησης και υποδομών ενέργειας, όπως ο ΤΑΡ, ο πλωτός σταθμός στην Αλεξανδρούπολη κ.λπ.

Το ευτράπελο, ωστόσο, είναι ότι την ίδια μέρα στην Αθήνα εξαγριωμένοι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στη ΔΕΠΑ πραγματοποιούσαν κατάληψη στους Σταθμούς Ανεφοδιασμού Φυσικού Αερίου, κατηγορώντας τον διάδοχο του Θ. Κιτσάκου,  Δημήτριο-Ευάγγελο Τζώρτζη, για απραξία και εμπαιγμό τους αναφορικά με τις υποσχέσεις που είχαν λάβει για την πρόσληψή τους με συμβάσεις αορίστου χρόνου. Το αποτέλεσμα ήταν λεωφορεία του ΟΑΣΑ χωρίς καύσιμα, καθυστερήσεις και συγκοινωνιακό χάος και οργισμένες επιστολές του διευθύνοντος συμβούλου του ΟΣΥ  Γ. Γλυκού προς τον ομόλογό του της ΔΕΠΑ κ. Τζώρτζη, ο οποίος ωστόσο μάταια αναζητούνταν, αφού, παρά τη γενική τρέλα που επικρατούσε, είχε σπεύσει κι αυτός στη Βουλγαρία μαζί με τον κ. Τσίπρα για την κόψιμο της… κορδέλας.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024