Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κώστας Μπακογιάννης: Θέλουμε όλοι οι Αθηναίοι να αισθανθούν κομμάτι της αλλαγής

Κώστας Μπακογιάννης: Θέλουμε όλοι οι Αθηναίοι να αισθανθούν κομμάτι της αλλαγής

Αισθάνομαι πραγματικά σοκ και δέος μπροστά σε αυτό το απίθανο ποσοστό που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία» δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Συνεχάρη τους αντιπάλους του, ενώ τόνισε ότι «θέλουμε όλοι οι Αθηναίοι και όλες οι Αθηναίες να αισθανθούν κομμάτι της αλλαγής που θέλουμε να φέρουμε στην πόλη»

Σε πανηγυρικό κλίμα υποδέχτηκαν οι ψηφοφόροι, αλλά και οι συνεργάτες του τον Κώστα Μπακογιάνη στο εκλογικό του περίπτερο στην «καρδιά» της Αθήνας, μπροστά από την Παλιά Βουλή.

Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται από νωρίς, ενώ η αδελφή του Αλεξία Μπακογιάννη έφτασε στο εκλογικό περίπτερο λίγη ώρα πριν από τον Κώστα Μπακογιάννη και φανερά συγκινημένη τον συνεχάρη.

«Αισθάνομαι πραγματικά σοκ και δέος μπροστά σε αυτό το απίθανο ποσοστό που έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Επειδή έχω μια συγκίνηση θέλω να μου επιτρέψετε να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη αυτή την καταπληκτική μας ομάδα, σε όλους τους υποψηφίους, αλλά και ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Γερουλάνο, στον κ. Ηλιόπουλο και στον κ. Σοφιανό. Ναι, αξίζουν το χειροκρότημά μας γιατί επέδειξαν έμπρακτα πολιτικό πολιτισμό» δήλωσε ο κ. Μπακογιάννης και τόνισε:

«Από εκεί και πέρα κάθε ψήφος είναι ευθύνη, κάθε ψήφος είναι εμπιστοσύνη, κάθε ψήφος είναι εντολή. Κι εμείς συνεχίζουμε γιατί αυτό ήταν μόλις το α’ ημίχρονο. Συνεχίζουμε όπως ξεκινήσαμε γιατί θέλουμε όλοι οι Αθηναίοι και όλες οι Αθηναίες να αισθανθούν κομμάτι της αλλαγής που θέλουμε να φέρουμε στην πόλη. Και θέλουμε να το κάνουμε αυτό όλοι μαζί για μία πόλη η οποία μας ενώνει όλους. Να είστε καλά, πάμε δυνατά για την ερχόμενη Κυριακή».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024