
Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη: Μάχη στο Παπαστράτειο για το 2-1
Ο Ολυμπιακός στις 17:30 θα υποδεχθεί την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο για τον τρίτο τελικό της Α1 και όποια ομάδα πάρει τη νίκη θα κάνει το 2-1 και πάρει προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.
Την περασμένη Πέμπτη η Βουλιαγμένη υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα μετά από 6 χρόνια και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των τελικών. Σήμερα το απόγευμα στις 17:30 οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά, αυτή τη φορά στο Παπαστράτειο, στο πλαίσιο του τρίτου τελικού.
Οι Ερυθρόλευκοι με τον κόσμο στο πλευρό τους θα προσπαθήσουν να το 2-1 στη σειρά με τον ΝΟΒ και να βάλουν τις βάσεις για το 33ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Από την άλλη, η Βουλιαγμένη θα ψάξει το μπρέικ που θα της δώσει σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο, ενόψει του τέταρτου τελικού, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (27/5, 19:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού.
Αγωνιστικά προβλήματα για τον Θοδωρή Βλάχο δεν υπάρχουν, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.
Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Φουντούλης, Δερβίσης, Νικολαΐδης, Ομπράντοβιτς, Κάκαρης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Γούνας, Μπούσλιε, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος.
Από την άλλη, την αποστολή του ΝΟ Βουλιαγμένης απαρτίζουν οι: Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης, Κουρούβανης Ν., Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Βλάσσης.
- Σεισμός 7,4 Ρίχτερ συγκλονίζει την Ινδονησία – Κίνδυνος για τσουνάμι
- Νεκρός στη Νέα Μάκρη από την κακοκαιρία – Ανδρας παρασύρθηκε από ρέμα
- Η Βολιβία ξαναρχίζει τη συνεργασία με την αμερικανική DEA ενάντια στη διακίνηση ναρκωτικών
- Το Ιράν απορρίπτει τις «παράλογες» αξιώσεις των ΗΠΑ – Αρνείται ότι διεξάγει διαπραγματεύσεις
- Εκτοξεύτηκε το Artemis II – H NASA επιστρέφει στη Σελήνη έπειτα από μισό αιώνα
- Μπουρούντι: 13 νεκροί από έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών – Επί 6 ώρες εκσφενδονίζονταν βλήματα



