Ολυμπιακός – Βουλιαγμένη: Μάχη στο Παπαστράτειο για το 2-1
Ο Ολυμπιακός στις 17:30 θα υποδεχθεί την Βουλιαγμένη στο Παπαστράτειο για τον τρίτο τελικό της Α1 και όποια ομάδα πάρει τη νίκη θα κάνει το 2-1 και πάρει προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.
Την περασμένη Πέμπτη η Βουλιαγμένη υποχρέωσε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα μετά από 6 χρόνια και ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά των τελικών. Σήμερα το απόγευμα στις 17:30 οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά, αυτή τη φορά στο Παπαστράτειο, στο πλαίσιο του τρίτου τελικού.
Οι Ερυθρόλευκοι με τον κόσμο στο πλευρό τους θα προσπαθήσουν να το 2-1 στη σειρά με τον ΝΟΒ και να βάλουν τις βάσεις για το 33ο πρωτάθλημα στην ιστορία τους. Από την άλλη, η Βουλιαγμένη θα ψάξει το μπρέικ που θα της δώσει σημαντικό προβάδισμα για τον τίτλο, ενόψει του τέταρτου τελικού, που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα (27/5, 19:00) στο κολυμβητήριο του Λαιμού.
Αγωνιστικά προβλήματα για τον Θοδωρή Βλάχο δεν υπάρχουν, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες του.
Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Πάβιτς, Μυλωνάκης, Γενηδουνιάς, Σκουμπάκης, Φουντούλης, Δερβίσης, Νικολαΐδης, Ομπράντοβιτς, Κάκαρης, Αργυρόπουλος, Μουρίκης, Γούνας, Μπούσλιε, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος.
Από την άλλη, την αποστολή του ΝΟ Βουλιαγμένης απαρτίζουν οι: Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης, Κουρούβανης Ν., Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης, Βλάσσης.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Ο Ντράγκαν Σάκοτα εξήγησε στις δηλώσεις του πώς η ΑΕΚ κατάφερε να επιστρέψει στο δεύτερο ημίχρονο και να πάρει τη νίκη επί της Μπανταλόνα για το 1-0 στα προημIτελικά του BCL.
Μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ επί της Μούρθια με 79-73, ο Παντελής Μπούτσκος αναφέρθηκε στη ρεβάνς επί ισπανικού εδάφους τονίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να παίξει καλύτερα για να πάρει την πρόκριση.
Το ταχύρρυθμο σεμινάριο της Πέμπτης (2/4), απορίες για την ταλαιπωρία, πως εξηγείται το άγχος της ΚΕΔ, μπερδεμένοι διαιτητές, αλαλούμ με τους παρατηρητές και το βραβείο ενόψει του τελικού Κυπέλλου