Ως ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια του αλβανικού ποδοσφαίρου χαρακτήρισε τον Εμιλιάνο Μπουλάρι ο προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Αλβανίας, Αλμπάν Μπούσι. Ο τεχνικός της ομάδας Ελπίδων της γειτονικής χώρας, τόνισε ότι ο 17χρονος επιθετικός του Ολυμπιακού έχει τρομερά φυσικά προσόντα και τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει ένα από τα βασικά στηρίγματα της Εθνικής Αλβανίας.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ο Μπουλάρι αποτελεί ένα από τα κορυφαία κεφάλαια της Εθνικής Αλβανίας. Ήρθε με την Ελπίδων κι ας έχει 3-4 χρόνια διαφορά με τους συμπαίκτες και αντιπάλους του, καθώς έχει τρομερά φυσικά προσόντα.
Αν συνεχίσει να παίζει έτσι όπως στον Ολυμπιακό φέτος ή όπου αλλού συνεχίσει του χρόνου, τα επόμενα χρόνια θα αποτελέσει το βασικό στήριγμα της Αλβανίας. Μην σας φανεί περίεργο, αν κληθεί πολύ σύντομα και στην πρώτη ομάδα».
Αυτή μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπούσι αποθεώνει τον «ερυθρόλευκο» στράικερ. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχε αναφερθεί επίσης στον νεαρό επιθετικό της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.
«Ο Εμιλιάνο Μπουλάρι, που αγωνίζεται στην Ελλάδα, θα εξελιχθεί σε σπουδαίο επιθετικό. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης και ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο για την εθνική Αλβανίας», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
«Τέθηκε στο αρχείο» η έρευνα για την αμοιβή του Τονί Εστανγκέ καθώς αποδείχθηκε πως οι υποψίες οφείλονταν σε «νομικό σφάλμα που διαπράχθηκε καλόπιστα».
Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και θα κυνηγήσει την πρωτιά στη regular season της Euroleague, την ώρα που ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει μέχρι και την 6η θέση.
Ξεχωριστή βραδιά για τον προπονητή του Ολυμπιακού Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς κόντρα στη Βιλερμπάν έγινε ο δεύτερος προπονητής στην ιστορία της Euroleague με 300 παιχνίδια στον πάγκο της ίδιας ομάδας
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε ικανοποιημένος με τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν, ωστόσο επεσήμανε ότι τα επόμενα κρίσιμα ματς είναι αυτά που θα κρίνουν την πορεία της ομάδας του στη regular season. - Τι είπε μετά το ματς ο Σάσα Βεζένκοφ.