Μετά από τρεις σεζόν και 103 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις ο Σέρβος τερματοφύλακας είπε «αντίο» στην Ξάνθη κι ευχαρίστησε τον σύλλογο και τους οπαδούς του. O 30χρονος πορτιέρε αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Αναλυτικά όσα έγραψε:
«Ήρθε η μέρα πού κάνω την τελευταία μου προπόνηση με την ομάδα της ΞΑΝΘΗΣ… Πρώτα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω, για την νέα εμπειρία που μου προσφέρατε, με δεχτήκατε σαν οικογένεια και από τότε ήμασταν πάντα ομάδα και στα καλά και στα άσχημα, τα 3 αυτά χρόνια.
Ξέρω πως πολλές φορές σας στεναχώρησα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο… και ζητώ συγγνώμη αν κάποιους τους στεναχώρησα. Σε αυτή την πόλη γνώρισα και έκανα πολλούς φίλους, που θα τους έχω στην καρδιά μου για μια ζωή. Σας εύχομαι από καρδιάς επιτυχίες στην επόμενη σεζόν. Ποιος ξέρει ίσως ξανά συναντηθούμε…»
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Οι Θάντερ επικράτησαν άνετα των Σανς με 119-84 και έκαναν το 1-0 στη σειρά των playoffs – Έκπληξη από τους Ορλάντο Μάτζικ που έφυγαν με το «διπλό» από την έδρα των Πίστονς (112-101)
Η 2η αγωνιστική της Super League ολοκληρώθηκε, η ΑΕΚ παραμένει στο +5 από τον Ολυμπιακό και το Football Meets Data παρουσίασε το γράφημα με τη διακύμανση στην κορυφή της βαθμολογίας.