Στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών μετά το δημοψήφισμα του 2015, στην οποία δεν κρατήθηκαν πρακτικά, μετά από δική του προτροπή, αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ο οποίος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Citizen One.

Αναφερόμενος σε εκείνη την ταραχώδη για την Ελλάδα περίοδο ο κ. Θεοδωράκης χαρακτήρισε σωτήρια για τη χώρα την απόφαση του αυτή. «Μπήκαμε στη σύσκεψη και εγώ αντιλήφθηκα το πρόβλημα της χώρας στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα. Η χώρα είχε ένα τελεσίγραφο να πει ότι το «όχι» είναι «ναι» και όχι να το απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΝΔ, αλλά όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί».

Συνεχίζοντας την εξιστόρηση των γεγονότων εκείνης της ημέρας είπε ότι «πέρα από τον πρωθυπουργό, οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί ήθελαν να μιλήσουν σε πολιτικό ακροατήριο», μάλιστα αναφέρθηκε στα λεγόμενα ενός αρχηγού που φέρεται να είπε απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα «καλά σου έκαναν και να σε διώξουν από την Ευρώπη».

«Τότε συνειδητοποίησα ότι η συνάντηση θα μετατραπεί σε ένα ρινγκ, μόνο για τα πρακτικά για να μπορεί να λέει ο καθένας μετά «διαβάστε πως τον τσάκισα»» συνέχισε και συμπλήρωσε: «Εκεί κατάλαβα ότι η Ελλάδα χάνεται».

«Γύρισα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και του είπα να φύγουν οι πρακτικογράφοι και προς τιμήν του εκείνος κατάλαβε τι θα γινόταν και το δέχτηκε. Όταν έφυγαν μιλήσαμε σοβαρά για τη χώρα» ολοκλήρωσε.

Αναφερόμενος στην κατάσταση της χώρας εκείνη την περίοδο είπε πως «εκείνη την ημέρα παίχτηκαν όλα. Εκείνη τη μέρα, πριν την έναρξη της συνάντησης, η Ελλάδα είχε βουτήξει στην άβυσσο της δραχμής».

Πηγή : Onetv.gr

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο