Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Β. Κορέα: Απειλές για τέλος των συνομιλιών με τις ΗΠΑ

Β. Κορέα: Απειλές για τέλος των συνομιλιών με τις ΗΠΑ

«Οι ΗΠΑ οδήγησαν σκοπίμως σε ναυάγιο τη σύνοδο κορυφής Τραμπ- Κιμ τον Φεβρουάριο, προβάλλοντας μονομερείς απαιτήσεις, δηλώνει η Πιονγιάνγκ απειλώντας με παύση των συνομιλιών με την Ουάσινγκτον.

Η Βόρεια Κορέα διεμήνυσε ότι οι συνομιλίες με τις ΗΠΑ δεν θα συνεχιστούν ποτέ, αν ο Ντόναλντ Τραμπ δεν υποχωρήσει από τη θέση του για «μονομερείς απαιτήσεις για αφοπλισμό», μεταδίδει το Associated Press.

Αξιωματούχος της Πιονγιάνγκ, ο οποίος μίλησε στο Κεντρικό Κορεατικό Πρακτορείο Ειδήσεων επικαλούμενος πηγή του υπουργείο Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, ανέφερε ότι  οι ΗΠΑ οδήγησαν σκοπίμως σε ναυάγιο τη σύνοδο κορυφής Τραμπ- Κιμ τον Φεβρουάριο,  προβάλλοντας μονομερείς και αδύνατες απαιτήσεις.

Αμερικανοί αξιωματούχου ανέφεραν ότι οι συνομιλίες κατέρρευσαν λόγω των υπερβολικών απαιτήσεων της Βόρειας Κορέας για ελάφρυνση των κυρώσεων σε βάρος της με αντάλλαγμα σταδιακή αποπυρηνικοποίηση.

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ότι δίνει διορία μέχρι το τέλος του χρόνου στην Ουάσιγκτον να βρει κοινώς αποδεκτούς όρους  συμφωνίας, προκειμένου να διασωθούν οι διαπραγματεύσεις.

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024