Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τα δάκρυα της Μέι κατά την ανακοίνωση της παραίτησής της

Τα δάκρυα της Μέι κατά την ανακοίνωση της παραίτησής της

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής την παραίτησή της από πρωθυπουργός της Βρετανίας

Μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της, η βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, ανακοίνωσε το πρωί της Παρασκευής την παραίτησή της από πρωθυπουργός της Βρετανίας.

Η βρετανίδα πρωθυπουργός, αφού είδε το σχέδιό της για το Brexit να απορρίπτεται πανηγυρικά τρεις φορές στο κοινοβούλιο και εν όψει της μεγαλύτερης ήττας των Συντηρητικών στις ευρωεκλογές όπου το κόμμα της αναμένεται να κατρακυλήσει ακόμα και στην 5η θέση, αλλά και μετά την μαζική ανταρσία στο κόμμα της για τα σχέδιά της για το Brexit, πήρε την απόφαση να παραιτηθεί.

Ωστόσο, σε μια κίνηση που δεν μας είχε συνηθίσει, η Τερέζα Μέι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα συναισθήματά της και έβαλε τα κλάματα.

«Έκανα ό,τι περνούσε από το χέρι μου» είπε και συνέχισε: «Έκανα το παν για να πείσω τους βουλευτές να στηρίξουν αυτή τη συμφωνία. Δυστυχώς δεν τα κατάφερα. Είναι και θα παραμένει ένα θέμα που θα μου προκαλεί βαθιά θλίψη ότι δεν κατάφερα να υλοποιήσω το Brexit» τόνισε.

«Προσπάθησα τρεις φορές. Πιστεύω ότι ήταν σωστό να επιμείνω ακόμη κι όταν οι πιθανότητες αποτυχίας φάνταζαν ψηλές. Αλλά μου είναι πλέον σαφές ότι είναι προς το συμφέρον της χώρας να ηγηθεί ένας νέος πρωθυπουργός της προσπάθειας αυτής» πρόσθεσε αδυνατώντας σχεδόν να συνεχίσει το λόγο της καθώς την έπνιγαν τα δάκρυα κι εξέφραζε την περηφάνια της που υπηρέτησε τη χώρα.

Only in

Δημήτρης Ψαθάς: Αίσχη και ντροπές της επταετίας

«Γινόντουσαν τέτοια πράματα;»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024