Περίπλοκη φαίνεται πως είναι η κατάσταση σχετικά με την παραμονή του Ομάρ Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ.
Ο Μαροκινός επιθετικός δεσμεύεται με ακόμα δυο χρόνια συμβόλαιο στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, όμως επιθυμία του ίδιου είναι να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι για να αγωνιστεί στο ιταλικό πρωτάθλημα.
Κύριος λόγος για τις τάσεις φυγής του 28χρονου είναι η επανένωση με την οικογένειά του, η οποία διαμένει στη γειτονική χώρα.
Μάλιστα, ήδη, ομάδες της Serie A έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον ποδοσφαιριστή με πρώτη και καλύτερη την Πάρμα, η οποία προσπαθεί να τον αποκτήσει από τον προηγούμενο Ιανουάριο.
Πάντως, πρόθεση του «δικέφαλου του Βορρά» είναι να καταφέρει να αλλάξει τη στάση του Μαροκινού, αλλιώς σε διαφορετική περίπτωση θα αναγκαστεί να τον πουλήσει για το κατάλληλο οικονομικό αντίτιμο.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30