Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Προγραμματισμός με Πιτίνο

Παναθηναϊκός: Προγραμματισμός με Πιτίνο

Οι «πράσινοι» έχουν ως πρώτη σκέψη ο hall of famer τεχνικός να είναι και την επόμενη σεζόν στον πάγκο τους και για αυτό έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με μάνατζερ για την ενίσχυση της ομάδας τους.

Στον Παναθηναϊκό αυτήν την στιγμή η προσοχή έχει… διασπαστεί σε δύο μέτωπα. Στο τι θα συμβεί με τον Ολυμπιακό και εννοείται στο ελληνικό πρωτάθλημα και την κατάκτηση του τίτλου.

Το ερώτημα είναι όμως ένα και είναι ακόμα πιο σημαντικό για όσους γνωρίζουν καλά τα εσωτερικά των Πρασίνων. Ποιος θα είναι ο προπονητής τη νέα σεζόν; Θα παραμείνει ο Ρικ Πιτίνο στον πάγκο της ομάδας;

Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και όσα έχουν συμβεί στο ελληνικό μπάσκετ όλο αυτό το διάστημα, σίγουρα αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα για να παραμείνει κάτοικος ΟΑΚΑ ο 66χρονος hall of famer. Η γυναίκα του έχει λατρέψει την Ελλάδα, όπως και ο ίδιος, η προσέγγιση του Παναθηναϊκού τον έχει… σκλαβώσει, παρά τα θεματάκια εσωτερικής φύσης που καλείται πολλές φορές να λύσει μόνος του, κάτι που έχει εκφράσει πολλές φορές και στα social media και σε συνεντεύξεις τύπου.

Τι κάνει η πλευρά του Παναθηναϊκού; Για να τον κάνει να νιώσει ακόμα καλύτερα και να τον φέρει ακόμα προς την παραμονή, πηγαίνει με τα.. νερά του. Δηλαδή;

Όπως λένε στην πιάτσα των μάνατζερ, ήδη ο προγραμματισμός της ομάδας έχει ξεκινήσει με την λογική ότι προπονητής θα είναι ο Ρικ Πιτίνο. Για αυτό ψάχνουν παίκτες που έχει ζητήσει ο 66χρονος τεχνικός, σε θέσεις που πιστεύει ότι χρειάζονται σημαντική ενίσχυση οι Πράσινοι.

Γι αυτό μάλιστα κοιτάει παίκτες τόσο στην θέση του σούτινγκ γκαρντ όσο και σε εκείνη του σέντερ. Εκεί έχει εντοπίσει τεράστιο πρόβλημα ο Πιτίνο, ζητώντας από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού έναν… δυναμίτη για το «2» και έναν αθλητικό σέντερ στο στιλ του Ταρίκ Μπλακ.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024