Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πού απέδωσε την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό ο Τρουπής

Πού απέδωσε την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό ο Τρουπής

Ο τεχνικός της ΑΕΚ Ανδρέας Τρουπής μίλησε για την εμφάνιση της Ένωσης στον τρίτο τελικό και εξέφρασε τη σιγουριά του ότι η ομάδα του θα πάρει τη νίκη στο τέταρτο παιχνίδι και θα στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να κάνει το μπρέικ στην έδρα του Ολυμπιακού και πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Οι Κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν με 22-17 από τους Πειραιώτες και πλέον στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ, θέλουν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου.

Ο τεχνικός της Ένωσης, Ανδρέας Τρουπής, μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι η ομάδα του ήταν μαχητική, πλησίασε στο σκορ τον Ολυμπιακό, αλλά οι Ερυθρόλευκοι με τη βοήθεια των φιλάθλων τους κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη. Ο προπονητής της ΑΕΚ, ωστόσο, παρά την ήττα, εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα του θα πάρει τη νίκη στο τέταρτο παιχνίδι και θα στείλει τη σειρά σε πέμπτο ματς.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ήρθαμε στο γήπεδο του Ολυμπιακού και παρουσιαστήκαμε κάπως διαφορετικοί. Αν και ήμασταν μαχητικοί, μας στοίχισαν στο πρώτο ημίχρονο κάποια φάουλ, έπρεπε να είμαστε πιο δυνατοί. Κολλήσαμε στην επίθεση, κάτι που διορθώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Ζητούσα από τους παίκτες να τρέξουν λίγο περισσότερο το παιχνίδι και κάποια στιγμή έγινε, πλησιάσαμε τον Ολυμπιακό στο σκορ. Οι πιθανότητες ήταν υπέρ του Ολυμπιακού, χωρίς να αναιρώ την ποιότητα των παικτών μου. Μέσα σε μια καυτή έδρα ήρθε το αποτέλεσμα. Εμείς θα παρουσιαστούμε πιο δυνατοί στο σπίτι μας και θα πάμε το πρωτάθλημα σε 5ο παιχνίδι. Κάνω κάλεσμα στον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο να μας στηρίξει».

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024