Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χάιμε Βέρα : «Ο κόσμος του ΟΦΗ με φιλούσε»

Χάιμε Βέρα : «Ο κόσμος του ΟΦΗ με φιλούσε»

Ο Χάιμε Βέρα μίλησε για την παραμονή του ΟΦΗ στη Super League και τόνισε ότι η ανακούφιση τόσο στην ομάδα όσο και στον κόσμο της ομάδας ήταν φανερή

Ο Χάιμε Βέρα μίλησε στην Χιλή για την παραμονή του ΟΦΗ στη Super League, μετά τη νίκη επί του Πλατανιά στα μπαράζ.

Ο Χιλιανός τεχνικός των Κρητικών αναφέρθηκε στα όσα πέτυχε φέτος με τους μελανόλευκους, λέγοντας πως ο κόσμος της ομάδας του δείχνει συνεχώς την αγάπη του, ενώ τόνισε ότι η πίεση στην ομάδα ήταν τεράστια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το πάρτι είχε διάρκεια μέχρι την επόμενη ημέρα. Ο κόσμος με φιλούσε. Όπου πάω με κερνάνε και δεν με αφήνουν να πληρώσω. Για καφέ, για φαγητό, για ποτό. Όλοι μας βρισκόμασταν για μήνες υπό πίεση, αλλά υπήρξε ανακούφιση. Αυτό σημαίνει πως τα πήγαμε καλά. Πριν από 27 χρόνια ήμασταν εδώ σαν παίκτες και τα συναισθήματα είναι έντονα. Ήταν δύσκολο να παραμείνουμε στην κατηγορία», ανέφερε αρχικά.

Για την επικοινωνία που έχεις με τους παίκτες του: «Δεν μιλάω ελληνικά, αλλά μπορώ να συνεννοηθώ με τους παίκτες μου. Έχουμε Δανό, Γάλλο, Σουηδό, Ιβοριανό, Πορτογάλο, Βραζιλιάνο και δύο Αργεντινούς. Έτσι χρησιμοποιούμε τα αγγλικά και καταλαβαινόμαστε».

Για την Κρήτη: «Το νησί έχει καλοκαίρι για περίπου οκτώ μήνες τον χρόνο. Υπάρχουν παντού παραλίες και ρεστοράν. Εγώ πάντως δεν θα πάω ακόμα διακοπές, καθώς πρέπει να οργανώσω την προετοιμασία που θα κάνουμε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024