Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το λονδρέζικο ρεστοράν Scetch φιλοξενεί το ετήσιο φεστιβάλ ανθοσυνθέσεων, ενόψει του επερχόμενου Chelsea Flower Show.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, έως τις 27 Μαΐου, το Scetch εορτάζει την άνοιξη στο Mayfair του Λονδίνου με εξέχοντες δημιουργούς ανθοσυνθέσεων.

Το εστιατόριο έχει μεταμορφωθεί σε μια θεαματική όαση χρωμάτων και ευωδιών με έξι εγκαταστάσεις ανθέων, στις οποίες περιλαμβάνονται δημιουργίες από τον Βέλγο ανθοπώλη Thierry Boutemy και τους λονδρέζους ομότεχνους του Rebel Rebel, Jamjar, Figa & Co, Carly Rogers Flowers και Ricky Paul Flowers.

Φέτος, το Scetch επιζητά να υπερβεί τη σφαίρα της καλλιέργειας ανθέων με δημιουργικούς συνεργάτες που δουλεύουν διάφορα υλικά για να «υποστηρίξουν» τις εγκαταστάσεις-ανθοσυνθέσεις: τον σχεδιαστή Tino Seubert, τους screen printers Insley & Nash, το στούντιο υφαντών Timorous Beasties και το δημιουργικό στούντιο Hato Press, μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, φιλοξενεί, στη διάρκεια του show, σειρά events και εργαστηρίων, συμπεριλαμβανομένου εργαστηρίου ανθοσυνθέσεων το οποίο επιμελείται η φίρμα Rebel Rebel.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο