Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στο One Channel σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση

Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στο One Channel σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση

Μίλησαν για τα δικαιώματα και τα αιτήματα των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων

Για τα δικαιώματα, αλλά και τις διακρίσεις κατά των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων στην Ευρώπη μίλησαν στην ειδική εκπομπή «One Direct Εκλογές 2019: Η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα», το One Channel, η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλλα Μπελλιά, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, Βασίλης Σωτηρόπουλος, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με τους Οικολόγους – Πράσινους, Γιώργος Κουνάνης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Φιλελεύθερης Συμμαχίας, Γρηγόρης Βαλλιανάτος.

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, οι τέσσερις υποψήφιοι συζήτησαν για το πόσο προοδευτική είναι η Ελλάδα του 2019 σε σχέση με άλλα ευρωπαϊκά –και όχι μόνο- κράτη, ενώ μίλησαν και για το «άλμα» από τον ακτιβισμό στην ενεργή πολιτική. Όπως είπε ο κ. Βαλλιανάτος στο παρελθόν μια τέτοια εκπομπή όπως αυτή του One Channel, αφιερωμένη στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, «ήταν όνειρο. Το να είμαστε σε ένα στούντιο προεκλογικά τέσσερις άνθρωποι και από διαφορετικά κόμματα, είναι για εμένα ένα όνειρο αυτό που ζω τώρα».

Αναφερόμενοι στα intersex άτομα ο κ. Σωτηρόπουλος είπε πως επειδή έχουν χαρακτηριστικά και από τα δύο φύλα κάποιοι γιατροί θεωρούν ότι είναι «τέρατα», οπότε και τα υποβάλλουν σε εγχείρηση με το που γεννηθούν. «Αυτό προσπαθούμε να αλλάξουμε» συμπλήρωσε. Εκτενής αναφορά έγινε και στην υπόθεση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου, ο οποίος, σύμφωνα με τους ομιλητές, ενώ ήταν το θύμα «δικάστηκε» ως θύτης.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: onetv.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024