Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σχοινάς: Η ΕΕ εστιάζει σε θετική ατζέντα, δεν την απασχολεί το Brexit

Σχοινάς: Η ΕΕ εστιάζει σε θετική ατζέντα, δεν την απασχολεί το Brexit

Η Ευρωπαϊκή Ενωση εστιάζει σε θετική ατζέντα και δεν έχει στο μυαλό της «όλα τα υπόλοιπα» δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς

Η Ευρωπαϊκή Ενωση εστιάζει σε θετική ατζέντα και δεν έχει στο μυαλό της «όλα τα υπόλοιπα» δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μαργαρίτης Σχοινάς.

«Είμαστε προσανατολισμένοι σε μία θετική ατζέντα για την Ευρωπαϊκή Ενωση και αυτό είναι που έχει για μας σημασία», δήλωσε ο Μαργαρίτης Σχοινάς κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το Brexit. Όλα τα υπόλοιπα δεν μας απασχολούν».

Ο εκπρόσωπος της Κομισιόν επανέλαβε ότι η συμφωνία του Brexit, η οποία έχει υπογραφεί από τις Βρυξέλλες και το Λονδίνο, αλλά έχει ατυχήσει στο βρετανικό κοινοβούλιο φέρνοντας σε αδιέξοδο την διαδικασία του Brexit, δεν μπορεί να αλλάξει, αλλά η πολιτική διακήρυξη που την συνοδεύει και διέπει τις μελλοντικές σχέσεις Ευρωπαϊκής Ενωσης-Ηνωμένου Βασιλείου θα μπορούσε να αναθεωρηθεί.

Οταν ερωτήθηκε σχετικά με την σχέση που θα έχει η Ενωση με ενδεχόμενο νέο βρετανό πρωθυπουργό, ο Μαργαρίτης Σχοινάς δήλωσε: «Θα είμαστε επίσης πάντα έτοιμοι να συνομιλήσουμε με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024