Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Brexit : Βουλευτής της Μέι προβλέπει την ήττα της

Brexit : Βουλευτής της Μέι προβλέπει την ήττα της

Ο Ρις-Μογκ, ισχυρός βουλευτής των Τόρις, προέβλεψε ότι η Μέι θα ηττηθεί στην αναμενόμενη ψηφοφορία για το σχέδιο που εισηγείται σχετικά με το Brexit.

Ο βουλευτής των Συντηρητικών Τζέικομπ Ρις-Μογκ, μέγας υποστηρικτής του Brexit, έκρινε το βράδυ της Τετάρτης ότι το νεότερο σχέδιο που παρουσίασε η πρωθυπουργός των Τόρις, η Τερέζα Μέι, για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ενωση είναι χειρότερο από το προηγούμενο.

Θα ηττηθεί με μεγαλύτερη διαφορά

Η δήλωση του Ρις-Μογκ γίνεται ενώ η ολοένα πιο έντονα αμφισβητούμενη αρχηγός της κυβέρνησης και των Τόρις αποδύεται στην τέταρτη προσπάθειά της να επιτύχει την έγκριση μιας εκδοχής της Συμφωνίας Αποχώρησης που διαπραγματεύθηκε πέρυσι το Λονδίνο με τις Βρυξέλλες.

Ο Ρις-Μογκ, ισχυρός βουλευτής των Τόρις, προέβλεψε ότι η Μέι θα ηττηθεί στην αναμενόμενη ψηφοφορία, για το σχέδιο που εισηγείται, με διαφορά ακόμη μεγαλύτερη από εκείνη που είχε καταγραφεί στην πρώτη της απόπειρα.

«Χειρότερη από την τελευταία φορά»

Η κατάσταση για τη Μέι «είναι χειρότερη απ’ ό,τι ήταν την τελευταία φορά», έκρινε ο πολιτικός, μιλώντας σε εκπομπή του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου ITV.

«Εάν θέσει σε ψηφοφορία το σχέδιο νόμου με τη μορφή που το πρότεινε (…) ενδέχεται να χάσει με πάνω από 230» ψήφους διαφορά, πρόσθεσε ο Ρις-Μογκ και συμπλήρωσε πως στις τάξεις των Τόρις «νομίζω ότι η διάθεση έχει μεταστραφεί πολύ έντονα εναντίον του».

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024