Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Χρήστος Αφρουδάκης : «Μεγάλη νίκη για την ιστορία της Βουλιαγμένης»

Χρήστος Αφρουδάκης : «Μεγάλη νίκη για την ιστορία της Βουλιαγμένης»

Η αξία του ηττημένου δίνει δόξα στον νικητή και ο Χρήστος Αφρουδάκης χαρακτήρισε σπουδαίο αντίπαλο τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως η ομάδα του πρέπει να κρατήσει χαμήλους τόνους για τη συνέχεια

Η Βουλιαγμένη πήρε μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό με 9-8 στα πέναλτι και ο Χρήστος Αφρουδάκης ήταν περιχαρής μετά το ματς.

Ο αρχηγός του ΝΟΒ παρά τη χαρά του παρέμεινε προσγειωμένος, στάθηκε στην αξία του αντιπάλου ενώ ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για το… δώρο που του έκαναν μιας και σήμερα είχε γενέθλια.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι σε προσωπικό επίπεδο ήταν από τα πιο ωραία δώρα. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου. Καταφέραμε μία νίκη απέναντι σε ένα πολύ σπουδαίο αντίπαλο. Σήμερα νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει και στην κανονική διάρκεια του αγώνα», είπε αρχικά ο 35χρονος περιφερειακός και συμπλήρωσε:

«Στο πρώτο παιχνίδι βάλαμε σε σκέψεις στον Ολυμπιακό ότι μπορούμε να τον κοντράρουμε. Στο σημερινό παιχνίδι δεν τον αφήσαμε να πάρει διαφορά. Όταν ο Ολυμπιακός ένιωθε την «ανάσα» μας δυσκολευόταν να βρει λύσεις γενικότερα. Είναι πολύ μεγάλη νίκη για την ιστορία της Βουλιαγμένης».

Όσο για τη συνέχεια του πρωταθλήματος ανέφερε: «Πρέπει να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε απέναντί μας την ομάδα που κατέκτησε πέρσι το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχουμε άγχος».

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024