Η παραμονή του ΟΦΗ… ταξίδεψε μέχρι τη Χιλή
Οι συμπατριώτες των Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ίσις, πανηγύρισαν για την παραμονή του ΟΦΗ στη Super League 1
Ο ΟΦΗ σε ένα απίθανο ματς στο Γεντί Κουλέ επικράτησε 3-2 του Πλατανιά και παρέμεινε στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Ναμπί με εκτέλεση φάουλ στο 95’ δίνοντας το έναυσμα για να ξεσπάσουν πανηγυρισμοί στο Ηράκλειο.
Όχι μόνο στο Ηράκλειο όμως. Τα ΜΜΕ στη Χιλή, χώρα από την οποία κατάγονται ο προπονητής Χάιμε Βέρα και ο άμεσος συνεργάτης του Αλεχάντρο Ίσις, πανηγύρισαν κι αυτοί την παραμονή της ομάδας των συμπατριωτών τους.
«Ο κατεργάρης (σ.σ. Βέρα) τα κατάφερε. Ο ΟΦΗ παραμένει στην κατηγορία με ένα γκολ στις καθυστερήσεις. Φινάλε συναισθημάτων», ήταν οι τίτλοι δημοσιευμάτων των Μέσων της χώρας από τη Λατινική Αμερική.
Αναφορές γίνονται και στο συναίσθημα που έβγαλε ο Βέρα, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα.

- Στο Καλλιμάρμαρο η γιορτή του επί κοντώ: Fly Athens 2026 με Καραλή, Στεφανίδη και θρύλο Λαβιλενί
- Ελλάδα – Πορτογαλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου
- Μουντιάλ 2026: Ο Εμπαπέ έχει περισσότερα γκολ σε νοκ άουτ από τρεις πρωταθλήτριες κόσμου και μια Ευρώπης!
- Ισπανικά ΜΜΕ: «Στόχος της Ρεάλ ο Χουάντσο»
- Ουναΐ: «Είμαι υπερήφανος, κάναμε χαρούμενο τον κόσμο»
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Βραζιλία-Νορβηγία και Μεξικό-Αγγλία διεκδικούν δυο εισιτήρια για τους «8»
- Το πανόραμα του Μουντιάλ: Το πρώτο ζευγάρι των προημιτελικών και ο δρόμος μέχρι τον τελικό (pic)
- Παραγουάη – Γαλλία 0-1: Στην 8άδα με Εμπαπέ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-wL3-nvcELpc-unsplash-1-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442