Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Έρχεται πρόταση για Χατζηγιοβάνη

Παναθηναϊκός: Έρχεται πρόταση για Χατζηγιοβάνη

Στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως περιμένουν πρόταση για τον Τάσο Χατζηγιοβάνη και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης αποτελεί ένα από τα περιουσιακά στοιχεία του Παναθηναϊκού μετά την σπουδαία χρονιά που πραγματοποίησε με το τριφύλλι.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως με τις εμφανίσεις του έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι επίσημο για το μέλλον του.

Παρόλα αυτά τα σενάρια ολοένα και πληθαίνουν γύρω από το όνομα του νεαρού ποδοσφαιριστή των πράσινων, και στο τριφύλλι εξετάζουν όλα τα δεδομένα.

Η πλευρά του Χταζηγιοβάνη αναφέρει ότι αναμένεται να «σκάσει» πρόταση άμεσα για τον 22χρονο από το εξωτερικό και ο Παναθηναϊκός περιμένει προκειμένου να μπει σε διαπραγματεύσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Δώνης δεν θέλει να σκέφτεται πως θα χάσει κάποιον παίκτη ενόψει της νέας σεζόν, όμως είναι δεδομένο ότι αν έρθει στα γραφεία του Παναθηναϊκού κάποια πολύ καλή οικονομικά πρόταση για τον Χατζηγιοβάνη ότι θα τον παραχωρήσει.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024