
Έκκληση της ΑΕΚ για μετάγγιση στον Τάσο Κωνσταντίνου
Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Τάσος Κωνσταντίνου, έχει άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με ανάρτησή της ζήτησε την βοήθεια του κόσμου
Ο παλαίμαχος άσσος της ΑΕΚ, Τάσος Κωνσταντίνου, δίνει μάχη για τη ζωή του και έχει άμεση ανάγκη για αιμοπετάλια.
Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με ανάρτησή της στα social media ζήτησε την βοήθεια του κόσμου.
Αναλυτικά:
«Ο Τάσος Κωνσταντίνου, ο αγαπημένος Τάσος της μεγάλης ΑΕΚ της δεκαετίας του ’70, δίνει τη δική του μάχη στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς».
Υπάρχει άμεση ανάγκη για μετάγγιση αιμοπεταλίων και η ΠΑΕ ΑΕΚ απευθύνει έκκληση στους Ελληνες φιλάθλους και όχι μόνο, να δώσουν κάθε δυνατή βοήθεια. Οποιος μπορεί και επιθυμεί να προσφέρει αιμοπετάλια, έχει τη δυνατότητα να το κάνει στην αιμοδοσία του εν λόγω νοσοκομείου, καθημερινά 8.00-18.00 και σαββατοκύριακα 8.00-14.00».
- Πέθανε ο «Στίβεν Κινγκ της Ιαπωνίας» Κότζι Σουζούκι – Το Ring και η κληρονομιά του τρόμου
- Μεντιλίμπαρ: «Κυριαρχήσαμε, αλλά…»
- Συναγερμός στην Κρήτη – Κρούσμα μηνιγγίτιδας σε ΕΠΑΛ στις Μοίρες
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης
- Αυτές είναι οι πιο αξιοθαύμαστες μαμάδες του ζωικού βασιλείου
- Πήρε το πρωτάθλημα η ΑΕΚ (2-1)

