Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λαφαζάνης: Μηνύω τον Τσίπρα για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας

Λαφαζάνης: Μηνύω τον Τσίπρα για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας

Ο Παν. Λαφαζάνης, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους Άρη Κωνσταντακάκη και Σαρ. Θεοδωρόπουλο κατέθεσε σήμερα μήνυση κατά των Αλ. Τσίπρα, Ξ. Δημητρίου, Ο. Γεροβασίλη και Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος σχετικά με τις πολιτικές δικαστικές διώξεις σε βάρος του για τη δράση του στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας

Ο Παν. Λαφαζάνης, συνοδευόμενος από τους δικηγόρους Άρη Κωνσταντακάκη και Σαρ. Θεοδωρόπουλο κατέθεσε σήμερα μήνυση κατά των Αλ. Τσίπρα, Ξ. Δημητρίου, Ο. Γεροβασίλη και Τμήματος Προστασίας του Κράτους και του Δημοκρατικού Πολιτεύματος» για κατάχρηση εξουσίας και παράβαση καθήκοντος σχετικά με τις πολιτικές δικαστικές διώξεις σε βάρος του για τη δράση του στο κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας.

Μετά την κατάθεση της μήνυσης ο Παν. Λαφαζάνης προέβη στις παρακάτω δηλώσεις:

«Οι πολιτικές διώξεις σε βάρος μου γιατί ειρηνικά προάσπιζα τις πρώτες κατοικίες από τους πλειστηριασμούς, συνιστούν πρώτου μεγέθους πολιτική ανωμαλία ενόψει εκλογών. Ο Αλ. Τσίπρας και η αδίστακτη κυβερνητική και ηγετική ομάδα του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να θάψουν την ΛΑ.Ε, στο πρόσωπο της οποίας βλέπουν τον κατ’ εξοχή αντίπαλο τους και αντίπαλο του σημερινού φαύλου, διεφθαρμένου και παρακμιακού συστήματος.

Με τη μήνυση μου προσάπτω στους μηνυόμενους τα αδικήματα της παράβασης καθήκοντος και της κατάχρησης εξουσίας με στόχο να πλήξουν εμένα ως Γραμματέα της ΛΑ.Ε και την ίδια την ΛΑ.Ε ενόψει των επερχόμενων εκλογικών μαχών.

Μηνύω και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ξένη  Δημητρίου γιατί την συνάντησα προσωπικά και της ζήτησα να ξεκαθαριστούν οι δικαστικές υποθέσεις που με αφορούν και είτε πριν τις εκλογές να πάνε στο ακροατήριο ή να μπουν στο αρχείο, τονίζοντας ότι αυτό που είναι ανεπίτρεπτο είναι να παραμένει η εκκρεμότητα ενόψει των εκλογών.

Μόνο στην Τουρκία πάντως γίνονται εκλογές με υπόδικους ή έγκλειστους στις φυλακές για πολιτικούς λόγους ηγέτες της αντιπολίτευσης και αντίπαλους τους καθεστώτος».

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024