Μ. Γεωργιάδου στο One Channel: Θα χρησιμοποιήσω το επάγγελμά μου για τον πολιτισμό
«Θα χρησιμοποιήσω το επάγγελμά μου για τον πολιτισμό» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα», Μαρία Γεωργιάδου.
«Θα χρησιμοποιήσω το επάγγελμά μου για τον πολιτισμό» είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα», Μαρία Γεωργιάδου.
Η κ. Γεωργιάδου ανέφερε πως στον συνδυασμό, με τον οποίο πολιτεύεται, υπάρχει διάθεση να φτιαχτεί η Κηφισιά. Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, μέσα στους στόχους της είναι ένα καλλιτεχνικό σχολείο, καθώς και ένα πολιτιστικό κέντρο. Ερωτηθείσα για την Κηφισιά υπογράμμισε ότι δεν είναι για το σύνολο των πολιτών μια αναβαθμισμένη περιοχή.
Κλείνοντας ανέφερε ότι την έχει βοηθήσει η αναγνωρισιμότητά της «είναι σαν να έχω συστηθεί, να έχω δώσει έναν πρόλογο και να περνάω στο κυρίως θέμα» ολοκλήρωσε.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59