Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Περνά στην αντεπίθεση ο Τραμπ: «Διαλύετε τις ΗΠΑ»

Περνά στην αντεπίθεση ο Τραμπ: «Διαλύετε τις ΗΠΑ»

Η κόντρα μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων γίνεται όλο και πιο τεταμένο, με τον πρόεδρο Τραμπ να υποστηρίζει πως «δεν μπορείς να ερευνάς και να νομοθετείς ταυτόχρονα».

Στην αντεπίθεση κατά των Δημοκρατικών πέρασε ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μετά την «κατάρρευση» της συνάντησης που είχε για τα έργα υποδομών με την πρόεδρο της Βουλής, Νάνσι Πελόζι.

Ακολούθησε μια σειρά tweets, στα οποία ο αμερικανός πρόεδρος κατηγόρησε τους Δημοκρατικούς στο Κογκρέσο ότι «διαλύουν τις ΗΠΑ», επιδιώκοντας έρευνες που απορρέουν από την ολοκληρωμένη έρευνα Μάλερ για την ρωσική ανάμιξη.

«Δεν μπορείς να ερευνάς και να νομοθετείς ταυτόχρονα», είπε ο Τραμπ.

Υπενθυμίζεται ότι κορυφαία στελέχη του Κογκρέσου επρόκειτο να συναντηθούν την Τετάρτη με τον πρόεδρο Τραμπ, προκειμένου να συζητήσουν για έργα υποδομών, ωστόσο οι δηλώσεις της Νάνσι Πελόζι ότι Ρεπουμπλικανός πρόεδρος έχει εμπλακεί σε μια «συγκάλυψη» στην υπόθεση της έρευνας του ειδικού εισαγγελέα Ρόμπερτ Μάλερ, εξόργισαν τον Τραμπ και οδήγησαν στην κατάρρευση της συνάντησης.

«Το γεγονός αποκαλύφθηκε στη δημόσια σφαίρα, ότι ο πρόεδρος παρεμποδίζει το έργο της δικαιοσύνης και εμπλέκεται σε μια συγκάλυψη – και αυτό μπορεί να είναι ένα παράπτωμα που μπορεί να οδηγήσει σε μια διαδικασία παραπομπής», τόνισε η Δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Κέντρο Αμερικανικής Προόδου.

«Για τον λόγο αυτό, νομίζω, ότι ο πρόεδρος έγινε έξαλλος σήμερα το πρωί, γιατί το γεγονός ότι ο πρόεδρος παρακωλύει το έργο της δικαιοσύνης και εμπλέκεται σε μια επιχείρηση συγκάλυψης, αποκαλύφθηκε και αυτό θα μπορούσε να δικαιολογήσει μια διαδικασία παραπομπής», δήλωσε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προκαλώντας χειροκροτήματα στην αίθουσα.

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024