
Μυλωνάκης: «Πάθος και καθαρό μυαλό για να κάνουμε το 2-0»
Ο πολίστας του Ολυμπιακού, Μανώλης Μυλωνάκης, έδωσε το σύνθημα της νίκης ενόψει του δεύτερου τελικού με την Βουλιαγμένη.
Ο Ολυμπιακός την περασμένη Δευτέρα επικράτησε στο Παπαστράτειο της Βουλιαγμένης με 10-9 και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών της Α1. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά το απόγευμα της Πέμπτης (23/4, 19:00), αυτή τη φορά στον Λαιμό, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει το 2-0.
Ο Μανώλης Μυλωνάκης μιλώντας ενόψει του δεύτερου τελικού, τόνισε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να δείξουν καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι, προκειμένου να φτάσουν στην πολυπόθητη νίκη. Παράλληλα τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βγάλουν πάθος και να έχουν καθαρό μυαλό.
Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ελπίζω να δείξουμε διαφορετικό πρόσωπο από ότι στο προηγούμενο παιχνίδι, αν και είχαμε ξεκινήσει πολύ δυναμικά. Είναι ένας τελικός και αυτό από μόνο του λέει πολλά. Πρέπει να έχουμε το πάθος και το καθαρό μυαλό που χρειάζεται για ένα τελικό, ούτως ώστε να φτάσουμε στη δεύτερη νίκη και να έχουμε την ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα το Σάββατο στην έδρα μας».
- Σεισμός 7,4 Ρίχτερ συγκλονίζει την Ινδονησία – Κίνδυνος για τσουνάμι
- Νεκρός στη Νέα Μάκρη από την κακοκαιρία – Ανδρας παρασύρθηκε από ρέμα
- Η Βολιβία ξαναρχίζει τη συνεργασία με την αμερικανική DEA ενάντια στη διακίνηση ναρκωτικών
- Το Ιράν απορρίπτει τις «παράλογες» αξιώσεις των ΗΠΑ – Αρνείται ότι διεξάγει διαπραγματεύσεις
- Εκτοξεύτηκε το Artemis II – H NASA επιστρέφει στη Σελήνη έπειτα από μισό αιώνα
- Μπουρούντι: 13 νεκροί από έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών – Επί 6 ώρες εκσφενδονίζονταν βλήματα



