Μιλγουόκι Μπακς και Τορόντο Ράπτορς ρίχτηκαν στη μάχη του τέταρτου τελικού της Ανατολικής περιφέρειας προσφέροντας εντυπωσιακό υλικό για το Top 5 του ΝΒΑ με πρωταγωνιστές Λέοναρντ και Αντετοκούνμπο
Οι Τορόντο Ράπτορς ισοφάρισαν τη σειρά κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς σε 2-2 στους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν μπόλικο θέαμα, ειδικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο «Greek Freak» βρίσκεται σε δύο από τις πέντε συνολικά φάσεις, με την κορυφή να ανήκει στην συνεργασία του Μαρκ Γκασόλ και του Καουάι Λέοναρντ, με τον 27χρονο φόργουορντ να καρφώνει έπειτα από την πάσα του Ισπανού.
Από τις στιγμές του Γιάννη ξεχωρίζει το νούμερο τρία με την εντυπωσιακή κίνηση που κάνει, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε ένα πολύ όμορφο κάρφωμα προς το καλάθι των Ράπτορς.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται πως κινείται για την αντικατάσταση του Κόντι Μίλερ-ΜακΙντάιρ, έχοντας εντοπίσει ήδη τον στόχο του.