Μιλγουόκι Μπακς και Τορόντο Ράπτορς ρίχτηκαν στη μάχη του τέταρτου τελικού της Ανατολικής περιφέρειας προσφέροντας εντυπωσιακό υλικό για το Top 5 του ΝΒΑ με πρωταγωνιστές Λέοναρντ και Αντετοκούνμπο
Οι Τορόντο Ράπτορς ισοφάρισαν τη σειρά κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς σε 2-2 στους τελικούς της Ανατολικής περιφέρειας, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν μπόλικο θέαμα, ειδικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.
Ο «Greek Freak» βρίσκεται σε δύο από τις πέντε συνολικά φάσεις, με την κορυφή να ανήκει στην συνεργασία του Μαρκ Γκασόλ και του Καουάι Λέοναρντ, με τον 27χρονο φόργουορντ να καρφώνει έπειτα από την πάσα του Ισπανού.
Από τις στιγμές του Γιάννη ξεχωρίζει το νούμερο τρία με την εντυπωσιακή κίνηση που κάνει, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί σε ένα πολύ όμορφο κάρφωμα προς το καλάθι των Ράπτορς.
Πρωταθλήτρια MLS για πρώτη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε η Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι που επιβλήθηκε με 3-1 στον τελικό των Βανκούβερ Γουάιτκαπς του Τόμας Μίλερ. Ιδανικό φινάλε και Μπουσκέτς και Άλμπα.
Ο Σαλάχ ξέσπασε στις δηλώσεις του μετά τη νέα γκέλα της Λίβερπουλ, λέγοντας πως η ομάδα τον... πετάει, ενώ ξαφνικά δεν έχει και καμία σχέση με τον Άρνε Σλοτ.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα δύο παιχνίδια της 13ης αγωνιστικής που έγιναν το Σάββατο (6/12), Ολυμπιακός - ΟΦΗ 3-0 και Βόλος - Κηφισιά 1-1.