Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Από τη μια οι καταναλωτές πρέπει να είναι καλά διαβασμένοι και από την άλλη οι επιχειρηματίες δεύτερη μέρα εφαρμογής του νέου συντελεστή και ακόμη δεν έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα
Από τη μια οι καταναλωτές πρέπει να είναι καλά διαβασμένοι και από την άλλη οι επιχειρηματίες δεύτερη μέρα εφαρμογής του νέου συντελεστή και ακόμη δεν έχουν προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!