Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποια πρωτοκλασάτη ομάδα της Αργεντινής θέλει τον Ρέι του ΠΑΟΚ

Ποια πρωτοκλασάτη ομάδα της Αργεντινής θέλει τον Ρέι του ΠΑΟΚ

Ένα ακόμα μεταγραφικό σενάριο για τον Ροντρίγκο Ρέι έρχεται από την Αργεντινή με την Ρίβερ Πλέιτ να έχει στο στόχαστρο της τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ

Μετά τη Λανούς, άλλη μια ομάδα της Αργεντινής (που έχει μάλιστα από τις πιο… βαριές φανέλες) ενδιαφέρεται για τον Ροντρίγκο Ρέι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Ρίβερ Πλέιτ έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, προκειμένου να πλαισιώσει τον Φράνκο Αρμάνι στον «άσο», δεδομένου ότι οι Λουξ, Μπαγλόνια, θα αποχωρήσουν από το ρόστερ της Ρίβερ.

Την αποκάλυψη για το ενδιαφέρον της Ρίβερ Πλέιτ, έκανε ο Αργεντινός δημοσιογράφος, Ρικάρντο Ντάσο, στην τηλεοπτική εκπομπή «Se Habla Así» του Direct TV, σημειώνοντας ότι οι «εκατομμυριούχοι» έχουν στα πλάνα τους τον Ροντρίγκο Ρέι χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Ο ΠΑΟΚ, όπως έχουμε αναφέρει από to10.gr, θέλει να παραχωρήσει τον Ροντρίγκο Ρέι που έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον 28χρονο τερματοφύλακα. Όποια ομάδα καταθέσει επίσημη πρόταση στη Μικράς Ασίας θα καθίσουν στο τραπέζι τον διαπραγματεύσεων προκειμένου ο έμπειρος πορτιέρο να παραχωρηθεί ακόμα και με την μορφή του δανεισμού. Πάντως ο Ρέι έχει ένα πολύ καλό όνομα στην πατρίδα του ακόμα και τώρα που οι συμμετοχές του ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024