Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναιτωλικός : Ανανέωσαν Ντίας - Λουσέρο, αποχώρησε ο Μανά

Παναιτωλικός : Ανανέωσαν Ντίας – Λουσέρο, αποχώρησε ο Μανά

Ο Παναιτωλικός δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τον προπονητή του, όμως έχει ξεκινήσει να διαμορφώνει το ρόστερ της επόμενης σεζόν ανανεώνοντας τα συμβόλαια των Χόρχε Ντίας και Άντριαν Λουσέρο, ενώ αποχώρησε ο Νίκο Μανά

Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε τη σεζόν τερματίζοντας στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα και πλέον στρέφει την προσοχή του στην οργάνωση της νέας σεζόν. Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινώσει τον νέο του προπονητή, μετά την αποχώρηση του Τραϊανού Δέλλα, έχει ξεκινήσει όμως να διαμορφώνει το ρόστερ του.

Έτσι ο σύλλογος του Αγρινίου ενημέρωσε πως ανανέωσε τη συνεργασία του με τους ποδοσφαιριστές, Χόρχε Ντίας και Αντριάν Λουσέρο. Ο Ουρουγουανός μεσοεπιθετικός θα βρίσκεται στην ομάδα για δύο ακόμη χρόνια.

Από την άλλη ο Αργεντίνος μέσος ανανέωσε για την επόμενη σεζόν όπου θα συνεχίσει να ηγείται στο κέντρο της ομάδας. Παράλληλα οι «κυανοκίτρινοι» αποφάσισαν ακόμη να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Νίκο Μανά που δεν κατάφερε να πείσει με τη απόδοση του.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με δύο ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν βασικά στελέχη της ομάδας μας.

Ο Χόρχε Ντίας, που πρόσφατα αναδείχτηκε MVP της σεζόν, μετά από δύο περιόδους σημαντικής προσφοράς στον Παναιτωλικό (συνολικά 54 συμμετοχές – 5 γκολ στη Super League), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Αντριάν Λουσέρο που φόρεσε με επιτυχία την κυανοκίτρινη φανέλα από τον περασμένο Σεπτέμβριο (27 συμμετοχές – 1 γκολ), υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2020.

Αντίθετα λύθηκε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή Νίκο Μανά, τον οποίο ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας».

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024