Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές 2019 : Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Χούτος με το συνδυασμό Ψινάκη

Εκλογές 2019 : Υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Χούτος με το συνδυασμό Ψινάκη

Με την ανεξάρτητη πρωτοβουλία «Πολίτες» του Ηλία Ψινάκη κατέρχεται ως υποψήφιος ευρωβουλευτής ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Λάμπρος Χούτος

Μετά την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής (μεταξύ άλλων έπαιξε σε Ολυμπιακό, Ίντερ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιο), τις δουλειές του ως ατζέντης και την παρουσία του στην τηλεόραση (Survivor), ο Λάμπρος Χούτος κατέρχεται ως υποψήφιος ευρωβουλευτής με την ανεξάρτητη πρωτοβουλία «Πολίτες» του Ηλία Ψινάκη.

Δικαιολογώντας τη νέα σελίδα που επιχειρεί να ανοίξει ανέφερε:

«Ταξιδεύοντας πολύ συχνά στο εξωτερικό και βλέποντας την τεράστια απήχηση της χώρας μας σε κάθε γωνία της Ευρώπης, συνειδητοποίησα πως η Ελλάδα με τη δυναμική της, πρέπει και μπορεί να είναι μια από τις πιο ισχυρές χώρες. Από την άλλη όμως, με λυπεί το γεγονός ότι η χώρα μας είναι σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, στα όρια της χρεοκοπίας, αλλά και πολλά χρόνια πίσω σε σημαντικούς τομείς.

Στόχος μου είναι, να δω μια μέρα την Ελλάδα να πορεύεται σε παρόμοιους ρυθμούς εξέλιξης και βιωσιμότητας με τις άλλες χώρες, αλλά και κάθε παιδί να μπορεί να βλέπει τα όνειρα επιτυχίας του μέσα από την Ελλάδα και όχι μόνο έξω από αυτήν. Πιστεύω πως ο πιο σύντομος τρόπος να το πετύχουμε αυτό, είναι μέσω σημαντικών συνεργασιών με άλλες χώρες τις Ευρώπης, αλλά και με επενδυτικά προγράμματα στους τομείς που έχουμε ανάγκη. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε ως προτεραιότητα το «εμείς» και όχι το «εγώ»».

Δείτε εδώ το ποστάρισμα στο Instagram

View this post on Instagram

Ταξιδεύοντας πολύ συχνά στο εξωτερικό και βλέποντας την τεράστια απήχηση της χώρας μας σε κάθε γωνία της Ευρώπης, συνειδητοποίησα πως η Ελλάδα με τη δυναμική της, πρέπει και μπορεί να είναι μια από τις πιο ισχυρές χώρες. Από την άλλη όμως, με λυπεί το γεγονός ότι η χώρα μας είναι σε δυσχερή οικονομική κατάσταση, στα όρια της χρεοκοπίας, αλλά και πολλά χρόνια πίσω σε σημαντικούς τομείς. Στόχος μου είναι, να δω μια μέρα την Ελλάδα να πορεύεται σε παρόμοιους ρυθμούς εξέλιξης και βιωσιμότητας με τις άλλες χώρες, αλλά και κάθε παιδί να μπορεί να βλέπει τα όνειρα επιτυχίας του μέσα από την Ελλάδα και όχι μόνο έξω από αυτήν. Πιστεύω πως ο πιο σύντομος τρόπος να το πετύχουμε αυτό, είναι μέσω σημαντικών συνεργασιών με άλλες χώρες τις Ευρώπης, αλλά και με επενδυτικά προγράμματα στους τομείς που έχουμε ανάγκη. Πρέπει όλοι μας να βάλουμε ως προτεραιότητα το «εμείς» και όχι το «εγώ». -ΛΑΜΠΡΟΣ ΧΟΥΤΟΣ Υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την ανεξάρτητη πρωτοβουλία «ΠΟΛΙΤΕΣ» του @iliaspsinakis #Europe #Greece #polites #europeanelections

A post shared by ΠΟΛΙΤΕΣ του Ηλία Ψινάκη (@psinakispolites) on

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024