Σάββατο 25 Ιουλίου 2026
weather-icon 24o
Δεύτερο ban στην ΑΕΚ λόγω Πάντερ (pic)

Δεύτερο ban στην ΑΕΚ λόγω Πάντερ (pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ έχει κάνει προσφυγή και διεκδικεί μισθούς και bonus επίτευξης στόχων.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του in.gr στην Google

Με νέα απαγόρευση μεταγραφών τιμωρήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία η ΑΕΚ, λόγω των οφειλών που υπάρχουν προς το πρόσωπο του Κέβιν Πάντερ.

Συγκεκριμένα, στην επίσημη ιστοσελίδα της FIBA υπάρχει ένα ban από τις 6 Μαΐου, ενώ πλέον προστέθηκε ένα ακόμα με ημερομηνία 16/5. Το δεύτερο αφορά την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ της Βίρτους Μπολόνια, ο οποίος έχει προσφύγει στο BAT (Basketball Arbitral Tribunal) και διεκδικεί μισθούς και bonus επίτευξης στόχων.

Συγκεκριμένα, ο πρώην «κιτρινόμαυρος» άσος ζητάει από την ΑΕΚ 12.000 δολάρια για οφειλές μισθών, 10.000 δολάρια bonus για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, 25.000 δολάρια bonus για την κατάκτηση του Basketball Champions League, τα δικαστικά έξοδα της υπόθεσης, αλλά και 5.000 ευρώ ως συνεισφορά στα νομικά έξοδα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ πάντως δεν ανησυχούν και τονίζουν ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν όλες τις κινήσεις, προκειμένου να τακτοποιηθούν οι οφειλές.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
0 /50
0 /2000

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Προσθήκη του in.gr στην Google

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: [email protected], Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Ιουλίου 2026
Cookies