Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η μάχη της Κρήτης «φούντωσε»

Η μάχη της Κρήτης «φούντωσε»

Ποιοι υποψήφιοι αναμένεται να επικρατήσουν σε περιφέρεια και σημαντικούς δήμους

H μάχη της Κρήτης για τα κόμματα και τους υποψήφιούς τους, είναι σημαντική. Γι’ αυτό και οι πολιτικοί αρχηγοί κάνουν περιοδείες και ανοικτές συγκεντρώσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να συνεχίσει την παράδοση του 2015 και να κερδίσει παντού, η δε ΝΔ να βάψει το νησία γαλάζιο.

Ομως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν κάποιες μετρήσεις που έχουν γίνει για συγκεκριμένους υποψήφιους και πως αυτοί οδηγούνται προς τις κάλπες

Για παράδειγμα μαθαίνουμε ότι στην Περιφέρεια Κρήτης το μεγάλο φαβορι, ο Σταύρος Αρναουτάκης ενδεχομένως να εκλεγεί και από την πρώτη Κυριακή. Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις, ο προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ, Αρναουτάκης, έχει απέναντι του τον Αλ. Μαρκογιαννάκη που στηρίζεται από τη ΝΔ. Τονίζεται ότι λόγω της γνωστής έλλειψης στελεχών του στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατεβάζει δικό του υποψήφιο και ανακοίνωσε ότι στηρίζει τον Αρναουτάκη, ο οποίος όμως λαμβάνει ευρύτερης αποδοχής από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Στο δήμο Ηρακλείου: Ασφαλές διψήφιο προβάδισμα του στηριζόμενου από το Κίνημα Αλλαγής, Γιάννη Κουράκη, έναντι του νυν δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού. Οι δυο τους θα είναι και οι μονομάχοι στον β’ γύρο, όπου εκεί φαβορί θα είναι ο Γιάννης Κουράκης. Ο υποψήφιος που στηρίζεται από ΣΥΡΙΖΑ, Ηλίας Λυγέρος, συγκεντρώνει προς το παρόν μονοψήφια ποσοστά, μια ακόμη αποτυχημένη επιλογή της Κουμουνδούρου και μια ακόμη αδυναμία να δείξει ότι έχει ερείσματα στην κρητική κοινωνία.

Δήμος Μαλεβιζίου: Ντέρμπι ανατροπής δείχνουν οι μετρήσεις με τον 36χρονο Μενέλαο Μποκέα να δείχνει ότι μπορεί κερδίσει τον επί 9 χρόνια δήμαρχο, τον 73χρονο Κώστα Μαμουλάκη. Η μάχη αναμένεται να κριθεί στον β’ γύρο, όπου οι ψηφοφόροι του τρίτου Σπύρου Καλλέργη φαίνεται ότι θα κατευθυνθούν προς τον κ. Μποκέα.

Κι έπεται συνέχεια καθώς η Κρήτη και οι εντυπώσεις από εκεί έχουν ιδιαίτερα ενδιαφέρον.

Sports in

Το Σαν Μαρίνο… τρολάρει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Παίξτε εναντίον μας, σας παρακαλώ» (pic)

Γέλιο προκαλεί πλέον η κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την οποία… γλέντησε και το Σαν Μαρίνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024