Βανδάλισαν το εκλογικό κέντρο του Απόστολου Τζιτζικώστα
Οι δράστες έγραψαν με μαύρη μπογιά στα τζάμια του εκλογικού κέντρου του Απόστολου Τζιτζικώστα σύνθημα υπέρ του Κουφοντίνα και πέταξαν τρικάκια με ανάλογο περιεχόμενο.
Παρέμβαση, όπως τη χαρακτηρίζουν, υπέρ του Κουφοντίνα πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές το βράδυ της Δευτέρας στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Συνθήματα και τρικάκια
Οι δράστες έγραψαν με μαύρη μπογιά στα τζάμια του εκλογικού κέντρου σύνθημα υπέρ του Κουφοντίνα και πέταξαν τρικάκια με ανάλογο περιεχόμενο.
«Η εκδικητική ‘μανία’, με την οποία το κράτος μεταχειρίζεται τόσα χρόνια τον επαναστάτη, είναι αποτέλεσμα τόσο της δράσης του ως μέλος της επαναστατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, αλλά κυρίως λόγω των επιλογών του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται αιχμάλωτος στα χέρια του κράτους» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Συνέλευσης Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή, η οποία ανέλαβε την ευθύνη.
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας