Οι «Εμπρηστικοί αντιαστυνομικοί reporters» ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό του αυτοκινήτου της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου.

Όπως σημειώνει η οργάνωση στην ανάρτησή της σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, «το αστυνομικό ρεπορτάζ δεν είναι λειτούργημα, είναι η πιο ακράια εκφράση της ρουφιανιάς και του χαφιεδισμού».

«Ο εμπρησμός του αυτοκινήτου της δεν είναι σε καμία περίπτωση επίθεση στην ελευθερία του Tύπου, ούτε και στοχοποίηση ολόκληρου του δημοσιογραφικού κόσμου. Αντίθετα, είναι ένα στιγμιότυπο πολέμου. Ενός πολέμου στον οποίο η Μίνα έχει πάρει θέση εδώ και πολλά χρόνια, και -όπως κάθε κουμάσι του συναφιού της- προσπαθεί συνεχώς και επιμελώς να το κρύβει. Όμως η μνήμη δεν είναι σκουπίδι» αναφέρουν οι «Εμπρηστικοί αντιαστυνομικοί reporters», συμπληρώνοντας πως η ενέργειά τους συνδέεται με τον φυλακισμένο για τη δράση της «17Ν» Δημήτρη Κουφοντίνα.

«Είναι αρκετά σαφής η σύνδεση της ενέργειάς μας με τον αγώνα του Δημήτρη Κουφοντίνα. Είναι ο άνθρωπος που εξανάγκαστηκε σε ακόμα μία απεργία πείνας, και την ίδια στιγμή στην πλάτη του παίζεται το μεγαλύτερο μέρος του κομματικού ανταγωνισμού, ενόψει και των εκλογών. Είναι το φωτεινό παράδειγμα της επαναστατικής αξιοπρέπειας, που τόσα χρόνια έγκλειστος στέκει αμετανόητος, υφαίνοντας σταθερά το κόκκινο νήμα του αγώνα» προσθέτουν στην ανάρτησή τους.

Γράψτε το σχόλιό σας