Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άγνωστοι κατέστρεψαν το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Περιστέρι

Άγνωστοι κατέστρεψαν το εκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Περιστέρι

Η επίθεση έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης, ενώ αύριο Τετάρτη θα διεξαχθεί η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή.

Εκτεταμένες καταστροφές προκλήθηκαν στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στο Περιστέρι, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Σύμφωνα με το peristerinews.gr, άγνωστοι επιτέθηκαν στο κεντρικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Δημοκρατίας, προκαλώντας υλικές ζημιές στην ξύλινη κατασκευή και στο προεκλογικό υλικό που βρισκόταν μέσα.

Θυμίζουμε ότι αύριο στο Περιστέρι θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο γήπεδο «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο πρόεδρος της Β5 ΝΟΔΕ κ. Δημήτρης Μαυροειδάκος έκανε στο ThePost.news την ακόλουθη δήλωση: «Το αριστερό παρακράτος, αντιλαμβάνεται πως φτάνει στο τέλος του. Αύριο τους απαντάμε στο Περιστέρι και την Κυριακη τους στέλνουμε από εκεί που ήρθαν».

Ο πρόεδρος της Νέα Δημοκρατίας Περιστεριού κ. Λινάρδος Καλαμοτουσάκης δήλωσε «Τέτοιου είδους πράξεις δεν μας τρομάζουν! Μας δυναμώνουν και μας ενώνουν ακόμα περισσότερο! Με σύμμαχο την Αλήθεια.. Προχώραμε Μπροστά! Η απάντηση όλων μας θα είναι το κατάμεστο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» αύριο Τετάρτη στις 19:00 στο Περιστέρι! Όλοι εκεί.. Ενωμένοι για να πάμε την Ελλάδα Μπροστά!»

Βανδαλισμοί και στη Θεσσαλονίκη

Παρέμβαση, όπως τη χαρακτηρίζουν, υπέρ του Κουφοντίνα πραγματοποίησαν αντιεξουσιαστές το βράδυ της Δευτέρας στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου περιφερειάρχη Απόστολου Τζιτζικώστα, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Οι δράστες έγραψαν με μαύρη μπογιά στα τζάμια του εκλογικού κέντρου  σύνθημα υπέρ του Κουφοντίνα και πέταξαν τρικάκια με ανάλογο περιεχόμενο.

«Η εκδικητική ‘μανία’, με την οποία το κράτος μεταχειρίζεται τόσα χρόνια τον επαναστάτη, είναι αποτέλεσμα τόσο της δράσης του ως μέλος της επαναστατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη, αλλά κυρίως λόγω των επιλογών του όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται αιχμάλωτος στα χέρια του κράτους» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Συνέλευσης Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή, η οποία ανέλαβε την ευθύνη.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024