Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
120 δόσεις στην Εφορία: 3.000 οφειλέτες υπέβαλαν αίτηση τις πρώτες ώρες λειτουργίας

120 δόσεις στην Εφορία: 3.000 οφειλέτες υπέβαλαν αίτηση τις πρώτες ώρες λειτουργίας

Μέσα στις πρώτες ώρες από το άνοιγμα της εφαρμογής 20.000 οφειλέτες μπήκαν διερευνητικά σ' αυτήν, ενώ 3.000 υπέβαλαν και τη σχετική αίτηση για τη ρύθμιση των οφειλών τους.

Ισχυρό είναι το ενδιαφέρον των φορολογούμενων για την ένταξη στη ρύθμιση των 120 δόσεων για τις οφειλές στην εφορία, άλλη μια απόδειξη της εξάντλησης της φοροδοτικής ικανότητας των φορολογουμένων που προσπαθούν με κάθε τρόπο να ρυθμίσουν τα χρέη που δημιούργησαν.

Ενδεικτικό είναι ότι μέσα τις πρώτες ώρες από το άνοιγμα της εφαρμογής 20.000 οφειλέτες μπήκαν διερευνητικά σ’ αυτήν, ενώ 3.000 υπέβαλαν και τη σχετική αίτηση για τη ρύθμιση των οφειλών τους.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Τρίτη, το πρωί άνοιξε η εφαρμογή του υπουργείου Οικονομικών για τη ρύθμιση με τις 120 δόσεις.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ενεργοποίησε τη σχετική εφαρμογή η οποία θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 28 Ιουνίου αν και το ενδεχόμενο παράτασης παραμένει ανοιχτό.

Οι οφειλέτες θα βρουν τη σχετική εφαρμογή μπαίνοντας στην ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ, www.aade.gr, πατώντας «Πολίτες» και κατόπιν «Αίτηση ρύθμισης οφειλών» και είσοδος στην εφαρμογή.

Για όσους ενταχθούν στην πλατφόρμα, προσφέρεται μείωση των προσαυξήσεων και των τόκων σε ποσοστό από 10% έως και 100%, αναστολή λήψης των αναγκαστικών μέτρων αλλά και χορήγηση φορολογικής ενημερότητας.

Επίσης, όσοι φορολογούμενοι έχουν δεσμευμένο τραπεζικό λογαριασμό θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στα μπλοκαρισμένα χρήματά τους.

Sports in

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ και τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν

Η Μέγκαν Φοξ φωτογραφίζεται με διακριτικό μακιγιάζ και οι followers της τρόμαξαν να την αναγνωρίσουν. Οι συγκρίσεις με την Κιμ Καρντάσιαν και η αποθέωση της φυσικής της ομορφιάς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024