Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έκανε το 1-0 ο Ολυμπιακός (10-9)

Έκανε το 1-0 ο Ολυμπιακός (10-9)

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε στο Παπαστράτειο κόντρα στη Βουλιαγμένη αλλά επικράτησε με 10-9 και πλέον βρίσκεται δύο νίκες μακριά από το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για ακόμα ένα πρωτάθλημα στο Παπαστράτειο, καθώς νίκησε δύσκολα τη Βουλιαγμένη με 10-9 και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν την ομάδα του Κόλιανιν με τη ψυχή στο στόμα σε ένα ματς-θρίλερ που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου χωρίς να ανεβάσουν την απόδοση τους νίκησαν τον αξιόμαχο ΝΟΒ και διατήρησαν το αήττητο στην Α1 ανδρών από το 2013. Η Βουλιαγμένη από την πλευρά της εκμεταλλεύτηκε την κακή εμφάνιση των ερυθρόλευκων και διεκδίκησε μέχρι τέλους μια ιστορική νίκη, όμως δεν τα κατάφερε. Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού για το δεύτερο ματς, με τη Βουλιαγμένη να δείχνει πως μπορεί να κοντράρει τον πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε από νωρίς προβάδισμα τριών τερμάτων απέναντι στη Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΒ μείωσε με τον Χρήστο Αφρουδάκη, όμως οι ερυθρόλευκοι με πρωταγωνιστή τον Ομπράντοβιτς τελείωσαν το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 6-2.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο είδαμε κακό παιχνίδι και κακές επιθέσεις με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από ένα τέρμα, με τον ρυθμό να πέφτει. Ο Ολυμπιακός αν και δεν ήταν καλός ούτε στον παίκτη παραπάνω στο δεύτερο οκτάλεπτο έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 7-3.

Η Βουλιαγμένη στο τρίτο οκτάλεπτο έβαλε δύσκολα στους πρωταθλητές Ευρώπης, καθώς με ένα επιμέρους 4-0 έφερε το ματς στα ίσια (7-7), με τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί ένα από τις χειρότερες περιόδους στη σεζόν. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Ολυμπιακός που πέτυχε έξι τέρματα στο πρώτο οκτάλεπτο, κατάφερε να σκοράρει μόλις ένα στα επόμενα δύο.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες έδωσαν μια μοναδική «μάχη» με στόχο τη νίκη που θα δώσει το πλεονέκτημα έδρας, με τη Βουλιαγμένη να περνάει μπροστά πέντε λεπτά πριν το τέλος με 8-7. Οι ερυθρόλευκοι όμως αντέδρασαν και με δύο τέρματα των Γεννηδουνιά και Μπούσλιε γύρισαν το ματς.

Η Βουλιαγμένη ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά με τον Χρήστο Αφρουδάκη, όμως ο αρχηγός του Ολυμπιακού με τέρμα στα 36 δεύτερα έδωσε μια πολύ δύσκολη νίκη στην ομάδα του. Στην τελευταία επίθεση η Βουλιαγμένη είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον περιμένει την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου στο κολυμβητήριο του Λαιμού την ερχόμενη Πέμπτη.

Τα οκτάλεπτα: 6-2,1-1,0-4, 3-2.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 3, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Νικολαϊδης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς 2, Γαλανόπουλος, Χαλυβόπουλος.

Βουλιαγμένη (Κόλιανιν): Χρύσανθος, Μπάσιτς, Καλογερόπουλος 2, Γκιουβέτσης, Κουρούβανης Κ, Γούβης 2, Αφρουδάκης, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας, Σολανάκης, Κουρούβανης Δ., Χριστοφορίδης.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024