Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε στο Παπαστράτειο κόντρα στη Βουλιαγμένη αλλά επικράτησε με 10-9 και πλέον βρίσκεται δύο νίκες μακριά από το 7ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για ακόμα ένα πρωτάθλημα στο Παπαστράτειο, καθώς νίκησε δύσκολα τη Βουλιαγμένη με 10-9 και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών. Οι ερυθρόλευκοι νίκησαν την ομάδα του Κόλιανιν με τη ψυχή στο στόμα σε ένα ματς-θρίλερ που κρίθηκε στο τελευταίο σουτ.
Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου χωρίς να ανεβάσουν την απόδοση τους νίκησαν τον αξιόμαχο ΝΟΒ και διατήρησαν το αήττητο στην Α1 ανδρών από το 2013. Η Βουλιαγμένη από την πλευρά της εκμεταλλεύτηκε την κακή εμφάνιση των ερυθρόλευκων και διεκδίκησε μέχρι τέλους μια ιστορική νίκη, όμως δεν τα κατάφερε. Πλέον η σειρά μεταφέρεται στο κολυμβητήριο του Λαιμού για το δεύτερο ματς, με τη Βουλιαγμένη να δείχνει πως μπορεί να κοντράρει τον πρωταθλητή Ευρώπης.
Ο Ολυμπιακός μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και πήρε από νωρίς προβάδισμα τριών τερμάτων απέναντι στη Βουλιαγμένη. Ο ΝΟΒ μείωσε με τον Χρήστο Αφρουδάκη, όμως οι ερυθρόλευκοι με πρωταγωνιστή τον Ομπράντοβιτς τελείωσαν το πρώτο οκτάλεπτο μπροστά στο σκορ με 6-2.
Στο δεύτερο οκτάλεπτο είδαμε κακό παιχνίδι και κακές επιθέσεις με τις δύο ομάδες να σκοράρουν από ένα τέρμα, με τον ρυθμό να πέφτει. Ο Ολυμπιακός αν και δεν ήταν καλός ούτε στον παίκτη παραπάνω στο δεύτερο οκτάλεπτο έκλεισε το ημίχρονο μπροστά με 7-3.
Η Βουλιαγμένη στο τρίτο οκτάλεπτο έβαλε δύσκολα στους πρωταθλητές Ευρώπης, καθώς με ένα επιμέρους 4-0 έφερε το ματς στα ίσια (7-7), με τον Ολυμπιακό να πραγματοποιεί ένα από τις χειρότερες περιόδους στη σεζόν. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως ο Ολυμπιακός που πέτυχε έξι τέρματα στο πρώτο οκτάλεπτο, κατάφερε να σκοράρει μόλις ένα στα επόμενα δύο.
Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες έδωσαν μια μοναδική «μάχη» με στόχο τη νίκη που θα δώσει το πλεονέκτημα έδρας, με τη Βουλιαγμένη να περνάει μπροστά πέντε λεπτά πριν το τέλος με 8-7. Οι ερυθρόλευκοι όμως αντέδρασαν και με δύο τέρματα των Γεννηδουνιά και Μπούσλιε γύρισαν το ματς.
Η Βουλιαγμένη ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά με τον Χρήστο Αφρουδάκη, όμως ο αρχηγός του Ολυμπιακού με τέρμα στα 36 δεύτερα έδωσε μια πολύ δύσκολη νίκη στην ομάδα του. Στην τελευταία επίθεση η Βουλιαγμένη είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά δεν τα κατάφερε και πλέον περιμένει την ομάδα του Θοδωρή Βλάχου στο κολυμβητήριο του Λαιμού την ερχόμενη Πέμπτη.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Βήμα παραμονής έκανε η Βαλένθια που νίκησε 2-1 την Χιρόνα με γκολ σε 10’. Οι φιλοξενούμενοι φαίνεται ότι έμπλεξαν, μετά τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα τους
Ο Μιχαηλίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 στο 15' για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 28' ισοφάρισε ο Φούντας σε 1-1 για τον ΟΦΗ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.
Η Μάντσεστερ Σίτι δεν τα παράτησε, αν και έχανε μέχρι το 83′ από τη Σαουθάμπτον, και με μυθική ανατροπή (2-1) μέσα σε 4' πήρε την πρόκριση για τον τελικό του FA Cup, όπου θα παίξει μία εκ των Τσέλσι, Λιντς
Ο Άρης επικράτησε του Πανιωνίου (75-65), κι έτσι οι κυανέρυθροι υποβιβάστηκαν στην Α2. – Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της Stoiximan GBL και η τελική βαθμολογία στην κανονική περίοδο.