Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανακοίνωσε Γκαλίτσιο η Ανόρθωση (vid)

Ανακοίνωσε Γκαλίτσιο η Ανόρθωση (vid)

Ο 32χρονος μπακ υπέγραψε για δύο χρόνια στην κυπριακή ομάδα, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτησή του.

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην Ανόρθωση θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Γκαλίτσιος, με τον Ελληνα ακραίο μπακ να υπογράφει μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Η ομάδα της Αμμοχώστου μάλιστα το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 32χρονου αμυντικού, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Βέλγιο με τη φανέλα της Μουσκόν. Αυτή δεν είναι η μοναδική βέλγικη ομάδα που αγωνίστηκε, καθώς είχε περάσει και από την Λόκερεν, ενώ στην Ελλάδα έπαιξε φορώντας τα χρώματα των ΑΕΛ, Ολυμπιακού και Πανιωνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Έλληνα αμυντικό, Γιώργο Γκαλίτσιο, μέχρι το 2021. Πρόκειται για 32χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται στην αμυντική γραμμή. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε κατέγραψε 15 συμμετοχές με την Μουσκρόν, ομάδα του Βελγίου».

Ο Ελλαδίτης αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του στην Λάρισα το 2005, με την οποία κατέκτησε μάλιστα το Κύπελλο Ελλάδος τη σεζόν 2006-07. Το καλοκαίρι του 2008 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό Πειραιώς, κατακτώντας στην πρώτη του χρονιά τόσο το πρωτάθλημα όσο και το κύπελλο. Τον Ιανουάριο του 2011 παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Πανιώνιο για έξι μήνες για να αποχωρήσει ως ελεύθερος με την ολοκλήρωση της περιόδου.

Επόμενος σταθμός στην καριέρα του υπήρξε η βελγική Λόκερεν, στην οποία εντάχθηκε τον Δεκέμβριο του 2011. Με τον βελγικό σύλλογο κατέκτησε κύπελλο την περίοδο 2011-12 και 2013-14, έχοντας γεμάτες χρονιές και συμβάλλοντας στα μέγιστα στις κατακτήσεις των δύο αυτών τίτλων.

Το καλοκαίρι του 2017 με την ολοκλήρωση του συμβολαίου του και μετά από 5,5 χρόνια στα οποία κατέγραψε συνολικά 183 συμμετοχές, 14 ασίστ και δύο τέρματα , πήρε μεταγραφή στην Μουσκρόν, η οποία ήταν και ο τελευταίος ποδοσφαιρικός του σταθμός πριν υπογράψει με την ομάδα μας.

Καλωσορίζουμε το Γιώργο Γκαλίτσιο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε όπως πανηγυρίσει μπόλικες επιτυχίες και τίτλους φορώντας τη φανέλα της Ανόρθωσης».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024