Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τον Δεκέμβριο το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με... πράσινο ήλιο

Τον Δεκέμβριο το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ με… πράσινο ήλιο

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κάλεσε τα έμπειρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να τα δώσουν όλα αυτή την τελευταία εβδομάδα των εκλογών

Ο πράσινος ήλιος επέστρεψε σε πρώτο πλάνο στη σημερινή συνεδριαση της κεντρικής οργανωτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Παράλληλα, στη συνεδρίαση αποφασίστηκε το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ να διεξαχθεί το αργότερο το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.
Η Φωφη Γεννηματά μετέφερε στη συνεδριαση ένα κλίμα αισιοδοξίας που όπως είπε, βλέπει σε όλη την Ελλάδα κατά τη διάρκεια των περιοδειών της. Ο κόσμος επιστρέφει, είπε και τόνισε τόνισε ότι το Κίνημα Αλλαγής είναι μόνο εμπόδιο για τη δημιουργία ενός fake δικομματισμού.

Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής κάλεσε τα έμπειρα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να τα δώσουν όλα αυτή την τελευταία εβδομάδα των εκλογών. Δυο ήταν τα σημεία στα οποία κάλεσε η Φωφη Γεννηματά να δώσουν σημασία αυτές τις τελευταίες μέρες. Να δώσουν τη μάχη ενάντια στη αποχή και να εστιάσουν ιδιαίτερα στη συμμετοχή της νέας γενιάς. Και να προσεγγίσουν τους πολίτες που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ζητώντας τους να επιστρέψουν στο πολιτικό τους σπίτι.

Κομβικό σημείο των τελευταίων μέτρων στην κούρσα των ευρωεκλογών είναι η συγκέντρωση της Τετάρτης με ομιλήτρια τη Φωφη Γεννηματά στην πλατεία Κοτζια. Η εκτίμηση που υπάρχει είναι ότι η συγκέντρωση θα στείλει μήνυμα συσπείρωσης και διεύρυνσης της βάσης της παράταξης. Στα πηγαδάκια πριν από τη συνεδριαση τα στελέχη του κόμματος εξέφραζαν την αισιοδοξία τους για ένα καλό εκλογικό αποτέλεσμα. Τόνιζαν μάλιστα ότι το ποσοστό που θα πάρει το Κίνημα Αλλαγής θα είναι υψηλότερο των ποσοστών που λαμβάνει στις δημοσκοπήσεις.
« Και στις ευρωεκλογές αλλά και στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα πάμε καλά.

Στη συνεδριαση έδωσε το παρών και έτυχε θερμής υποδοχής ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Παύλος Γερουλάνος.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024