Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση ενός ευρέως προοδευτικού μετώπου απέναντι στην άνοδο της ακροδεξιάς και οι χρήστες του Twitter είναι έτοιμοι να τον κρίνουν για τις δηλώσεις του.

Συγκεκριμένα, οι χρήστες του Διαδικτύου που είναι πάντα ετοιμόλογοι δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στις δηλώσεις του Αρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος στην απάντηση για το αν τον αφορά το συγκεκριμένο προσκλητήριο που απηύθυνε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο ίδιος απάντησε:

«Προφανώς. Τον οιονδήποτε συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία τον αφορά αυτό το ζήτημα…»

Φυσικά εκτός από το να σχολιάσουν το γεγονός ή χρήστες του Twitter εξέφρασαν και τις απορίες τους.

«Αρης Βελουχιώτης ή Αρης Σπηλιωτόπουλος;», αναρωτήθηκαν, ενώ από την άλλη πλευρά αναρωτήθηκαν τι πια έχει αυτός ο Τσίπρας και ξαφνικά όλοι θέλουν να πάνε στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος πέρα από τις απορίες, το Twitter κατακλύστηκε για ακόμη μία φορά με τρολιές, καθώς και με παλιές φωτογραφίες του Αρη Σπηλιωτόπουλου αλά Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον Τιτανικό.

Υπενθυμίζεται πως ο Αρης Σπηλιωτόπουλος διετέλεσε εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ επί Κώστα Καραμανλή, υπουργός των κυβερνήσεων της Νέας Δημοκρατίας και ήταν επισήμως ο υποψήφιος για τη δημαρχία της Αθήνας το 2014.

Οι «Twitterάδες» πήραν φωτιά