Την πόρτα της εξόδου στον Γκάρεθ Μπέιλ έδειξε ο Ζινεντίν Ζιντάν, με τον Γάλλο προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης να τελειώνει με συνοπτικές διαδικασίες τον Ουαλό σούπερ σταρ.

Ο τεχνικός της Βασίλισσας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον έμπειρο μεσοεπιθετικό στο ματς με την Μπέτις, παρότι η Ρεάλ ηττήθηκε με 2-0. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε ότι ακόμα και αν μπορούσε να κάνει τέταρτη αλλαγή, δεν θα έβαζε τον Μπέιλ.

«Είναι αλήθεια, δεν του έδωσα την ευκαιρία να πει «αντίο». Ακόμη κι αν είχα 4η αλλαγή, δε θα έκανα κάτι διαφορετικό. Παίρνω αποφάσεις βλέποντας κάθε μέρα τι γίνεται και αν κάνει δεν μου αρέσει, πρέπει να κάνω αυτό που νομίζω καλύτερο. Μπορεί να είναι δύσκολο για τον παίκτη, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε όσα έκανε εδώ, αλλά ζω στο παρόν και σκέφτομαι το μέλλον», ήταν τα λόγια του Ζιντάν.

Όπως αποδείχθηκε περίτρανα και από τις δηλώσεις του «Ζιζού», οι δύο άνδρες βρίσκονται στα… μαχαίρια και ο Ουαλός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η αποχώρηση του Μπέιλ από τη Βασίλισσα, ωστόσο, δεν θα είναι εύκολη υπόθεση, καθώς έχει συμβόλαιο με τους Μερέγχες μέχρι το 2022. Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να δείξει ότι για να φύγει θα πρέπει να του πληρώσουν τα χρήματα που αντιστοιχούν στο συμβόλαιό του.