Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Τσίπρας στον Πειραιά: «Αραία, αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα»

Ο Τσίπρας στον Πειραιά: «Αραία, αραία να φαινόμαστε καμιά σαρανταρέα»

Ελάχιστοι πήγαν να ακούσουν τον πρωθυπουργό στην ομιλία του στο Πασαλιμάνι

Ασχημες αναμνήσεις θα έχει πλέον ο Αλέξης Τσίπρας από την απόφασή του να οργανώσει προεκλογική ομιλία στον Πειραιά, και συγκεκριμένα στο Πασαλιμάνι.

Κι αν κάποιοι στο Μαξίμου περίμεναν να «βουλιάξει» το λιμάνι από Συριζαίους που θα πήγαιναν να ακούσουν την ομιλία του πρωθυπουργού, τελικά μάλλον βούλιαξε ο ίδιος στο λιμάνι.

Ωρα 8 και 2 πρώτα λεπτά και ο κόσμος ελάχιστος, το πολύ 1.000 άτομα, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, να προσπαθούν να γεμίσουν την περιοχή στο Ρολόι στο Πασαλιμάνι. Οι φωτογραφίες αδιάψευστος μάρτυρας, για μια συγκέντρωση που είχε οργανωθεί για τις 7 το απόγευμα.

Ακόμη και το βίντεο που έδωσε η Αυγή δείχνει το… μέγεθος της συγκέντρωσης του ΣΥΡΙΖΑ στον Πειραιά ο οποίος στέλνει το δικό του μήνυμα… ήττας στον πρωθυπουργό. Πλάνα από κοντά για να φανεί ότι υπάρχει κόσμος, αλλά αυτό που έβλεπε κανείς ήταν κατήφεια.

Κάποιοι μάλιστα είπαν ότι ο Τσίπρας έκανε μεγάλο λάθος να κατέβει στον Πειραιά, θέλοντας να στηρίξει προφανώς και τον εκλεκτό του για το λιμάνι, τον Νίκο Μπελαβίλα ο οποίος διεκδικεί με αξιώσεις την… τρίτη θέση στις δημοτικές εκλογές.

«Εδώ στην πιο πολύ τραγουδισμένη πόλη της χώρας μας την πόλη της εργατιάς την πόλη της νιότης και των ναυτικών» πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας στην ομιλία του από τον Πειραιά και πιο συγκεκριμένα από το Πασαλιμάνι.

Αναφερόμενος στον Πειραιά είπε ότι «Ο Πειραιάς του Φύσσα, του Λαμπράκη, του Γόδα, της Αντίστασης, της Ηλεκτρικής, της απαρχής του οργανωμένου εργατικού κινήματος δεν θα γίνει υποχείριο και εργαλείο σκοτεινών κυκλωμάτων και βαρόνων εκτός δημοκρατικού ελέγχου».

«Νομίζω ότι σήμερα εσείς εδώ προχθές στα Τρίκαλα, στην Καρδίτσα, στο Αιγάλεω, στην Πρέβεζα, στα Γιάννενα, στην Άρτα από παντού δίνουμε ένα μήνυμα ότι το πείραμα της μετά -δημοκρατίας που θέλησαν κάποιοι να φτιάξουν στη χώρα μας ένα πείραμα για να μπορέσουν να ελέγξουν τις αντιδράσεις του ελληνικού λαού να ανακόψουν την ορμή τη λαϊκή που εκφράστηκε το 2015 είπε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε:Το πείραμα σας απέτυχε και σας το λέμε εδώ από τον Πειραιά. Αντέξαμε στη φουρτούνα», συνέχισε, υπογραμμίζοντας πως το ποιος θα κυβερνά θα το αποφασίσει ο ελληνικός λαός όχι οι δημοσκόποι.

«Δεν θα τους παίρνει ο ύπνος το βράδυ της Κυριακής», πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024