Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κωνσταντοπούλου για παροχές Τσίπρα : «Ασπιρίνες για τον καρκίνο»

Κωνσταντοπούλου για παροχές Τσίπρα : «Ασπιρίνες για τον καρκίνο»

Οι Έλληνες δεν εξαγοράζονται από τέτοια τρικ, είπε η πρόεδρος της «Πλεύσης Ελευθερίας» για τις άρον-άρον προεκλογικές παροχές της κυβέρνησης Τσίπρα

«Είναι ασπιρίνες για τον καρκίνο, σαν να σου παίρνω το σπίτι και να σου δίνω μια καρέκλα για να κάτσεις στο δρόμο» δήλωσε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου για τη λεγόμενη «13η σύνταξη» και τα άλλα προεκλογικά μέτρα που ανακοίνωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Οι Έλληνες έχουν αξιοπρέπεια και δεν εξαγοράζονται από τέτοια τρικ, τόνισε σε συνέντευξή της στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι. Οι Έλληνες θα πάρουν τα ψίχουλα που μοιράζει η κυβέρνηση για να πάνε στις περιφέρειές τους και να ψηφίσουν αυτούς που εμπιστεύονται, εκτίμησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Δεν θα βρούνε την ψήφο τους από τη Λάρισα και πάνω» απάντησε η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας», στο ερώτημα αν το Σκοπιανό θα επηρεάσει τους ψηφοφόρους στις επερχόμενες εκλογές.

Ερωτηθείσα να απαντήσει τι πιστεύουν οι πολίτες για τον Αλέξη Τσίπρα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε: «Έχουν καταλάβει ότι τους έχει εξαπατήσει, ότι τους κοροϊδεύει». «Δεν πρόκειται όχι να τον εμπιστευθούν αλλά και να του χαριστούν» συμπλήρωσε.

«Βράζει ο τόπος, οι άνθρωποι είναι εξοργισμένοι» επέμεινε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και πρόσθεσε: «Ξέρετε τι μου λένε όλοι; «Εσύ δεν πρόδωσες, εσύ φοράς παντελόνια» και μου λένε πάρα πολλοί: «είμαι από άλλο πολιτικό χώρο αλλά σε παραδέχομαι»».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024