Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σελένα Γκόμεζ τα βάζει με τα social media

Η Σελένα Γκόμεζ τα βάζει με τα social media

«Φριχτά για τη γενιά της» χαρακτήρισε τα social media η Σελένα Γκόμεζ, παροτρύνοντας τους νέους ανθρώπους να αποσυνδεθούν για λίγο, αν αισθάνονται συναισθηματικά φορτισμένοι

«Φριχτά για τη γενιά της» χαρακτήρισε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η τραγουδίστρια και ηθοποιός Σελένα Γκόμεζ, παροτρύνοντας τους νέους ανθρώπους να αποσυνδεθούν για λίγο, αν αισθάνονται συναισθηματικά φορτισμένοι.

Η 26χρονη Σελένα Γκόμεζ -η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για περισσότερους από 150 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και περίπου 57,6 εκατομμύρια ακόλουθους στο Twitter- μίλησε για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο Φεστιβάλ των Καννών στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την ταινία «The Dead Don’t Die», τη νέα κωμωδία του Τζιμ Τζάρμους, στην οποία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η Σελένα Γκόμεζ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ επέκρινε τα social media λέγοντας:

«Για τη γενιά μου συγκεκριμένα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι φριχτά». Καταλαβαίνω ότι είναι εκπληκτικό να τα χρησιμοποιείτε ως πλατφόρμα αλλά με τρομάζει όταν βλέπω πόσο εκτεθειμένα είναι αυτά τα νεαρά κορίτσια και αγόρια. Νομίζω ότι είναι σίγουρα επικίνδυνο».

Είναι «αδύνατο» να υπάρξει ασφάλεια στα social media επί του παρόντος, υπογράμμισε η Σελένα Γκόμεζ σύμφωνα με την Guardian.

«Είμαι ευγνώμων που έχω μια πλατφόρμα», πρόσθεσε η Σελίνα Γκόμεζ. «Δεν δημοσιοποιώ πολλές άσκοπες εικόνες. Θέλω να υπάρχει λόγος. Βλέπω αυτά τα νεαρά κορίτσια… Τα συναντώ στα meet and greet και είναι καταρρακωμένα από τον bullying που δέχονται και δεν έχουν φωνή. Θα ήθελα να είναι προσεκτικές και να θέτουν στον εαυτό τους κάποια χρονικά όρια χρήσης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης» πρόσθεσε.

Η Σελένα Γκόμεζ που έκανε το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Καννών, ήταν μία από τις παρουσίες που εντυπωσίασαν με τις ενδυματολογικές επιλογές της. Εμφανίστηκε με σατέν σατέν σύνολο Louis Vuitton, αποτελούμενο από crop-top και ψηλόμεση φούστα και διαμαντένια κοσμήματα.

Σημειώνεται τέλος ότι η παρουσία της στο φημισμένο κινηματογραφικό φεστιβάλ δεν ήταν τυχαία, καθώς η Σελένα Γκόμεζ πρωταγωνιστεί στην ταινία του Τζιμ Τζάρμους «The Dead Don’t Die» στο πλευρό των Μπιλ Μάρεϊ, Τίλντα Σούιντον και Άνταμ Ντράιβερ.

Παρακολουθήστε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024