Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαμερίσματα με το δημιουργικό άγγιγμα του Elie Saab

Διαμερίσματα με το δημιουργικό άγγιγμα του Elie Saab

Είναι ήδη γνωστός ως «βασιλιάς της υψηλής ραπτικής» αλλά ο Elie Saab σύντομα θα μπορούσε να κερδίσει νέο τίτλο, εκείνον του «βασιλιά του design».

Είναι ήδη γνωστός ως «βασιλιάς της υψηλής ραπτικής» λόγω των αιθέριων συλλογών του στην πασαρέλα, αλλά ο Elie Saab σύντομα θα μπορούσε να κερδίσει νέο τίτλο, εκείνον του «βασιλιά του design».

Ο Λιβανέζος σχεδιαστής μόδας έχει στο χαρτοφυλάκιό του ενδύματα, αξεσουάρ και αρώματα, τώρα επεκτείνει το ταλέντο του στην εσωτερική διακόσμηση και στη δημιουργία επίπλων.

Σε συνεργασία με την αρχιτεκτονική εταιρεία Emaar Properties o Elie Saab θα διοχετεύσει την έμφυτη κομψότητα του και τη σχεδόν απόκοσμη δημιουργικότητά του μέσα σε τέσσερις τοίχους.

Στον υπό κατασκευή πύργο The Grand Bleu, στο Ντουμπάι, που θα παροδοθεί το φθινόπωρο του 2023, σύμφωνα με την The National, τα διαμερίσματα θα έχουν άγγιγμα με την υπογραφή του Saab, ο οποίος αποθανάτισε στους εσωτερικούς χώρους τον τρόπο, με το οποίο του αρέσει να ζει.

Ο Elie Saab, όπως αναφέρει το ΑΠΕ επιβλέπει κάθε πτυχή του design του πύργου, που είναι ένας ύμνος στην εποχή του Art Deco. Στο κτίριο θα φιλοξενηθούν, μπουτίκ, γκαλερί και καφετέριες, καθώς και λόμπι, τα οποία όπως και τα διαμερίσματα ενός ή τεσσάρων υπνοδωματίων θα έχουν σφραγίδα του couturier.

Παράλληλα ο Λιβανέζος σχεδιαστής θα λανσάρει και σειρά επίπλων.

«Αυτό που έχω κατά νου, είναι κάθε κομμάτι να είναι σαν ένα έργο τέχνης. Πρόκειται περισσότερο για περιορισμένης έκδοσης συλλογές με ποιότητα, στα υφάσματα και με ξεχωριστά σχήματα», ανέφερε.

View this post on Instagram

GRAND BLEU TOWER, Interiors by ELIE SAAB at EMAAR BEACHFRONT . . *Prices Starting From* 1 BR : 1,67 mio AED 2 BR : 2,49 mio AED 3 BR : 4,08 mio AED 4 BR : 6,73 mio AED . . *Payment Plan* %60 During Construction %40 On Completion (May 2023) . . *Launch Offer* %50 DLD Waiver . . *Bulk Offer / 3 Units or More* %100 DLD Waiver 3 Years Free Service Charge . . DM OR CALL US FOR MORE INFO +971-56-499-9850 . . . . . . . . #investindubai #luxuryhomes #luxury #dreamhome #properties #realestate #dubai #burjkhalifa #burjalarab #homes #canada #bahrain #eliesaabxemaar #emaarbeachfront #china #grandbleutower #nigeria #russia #beach #lucknow #realtor #grandbleu #emaar #eliesaab #kuwait #dubailife #india #instagood #likeforfollow #followme

A post shared by Faisal khan (@homesbyfaisalkhan) on

Ο σχεδιαστής, ο οποίος ίδρυσε το brand του το 1982, έχει ντύσει σε εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί τις διασημότερες εκπροσώπους της κινηματογραφικής και μουσικής βιομηχανίας, Beyonce, Αντζελίνα Τζολί, Τζένιφερ Λόπεζ, Χάλι Μπέρι.

Ενώ παραδέχεται ότι μπορεί να είναι δύσκολο να παραμείνει δημιουργικός, μετά από τόσο πολλές συλλογές, η προοπτική να μεταμορφώνει μια γυναίκα στον πιο όμορφο εαυτό της είναι αρκετή για να τον παρακινήσει για τις επόμενες δημιουργίες.

«Δεν εργάζομαι για να δείξω ότι είμαι ο καλύτερος σχεδιαστής» εξηγεί ο ίδιος, «για μένα, η πρόκλησή μου είναι να παρουσιάζω τη γυναίκα πολύ όμορφη, κάθε φορά».

Το 2012, το Λιβανέζικο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού δημιούργησε το πρόγραμμα σπουδών στη Σχολή Καλών Τεχνών στο Σχέδιο Μόδας σε συνεργασία με τον σχεδιαστή και το Κολέγιο Μόδας του Λονδίνου. «Θέλω να είμαι μια ισχυρή εικόνα για μια νέα γενιά, και τώρα είμαι περισσότερο στην εκπαιδευτική πλευρά των πραγμάτων» λέει. «Πιστεύω στη χώρα μου και πιστεύω στην περιοχή μας».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024