Η Γκενκ πρωταθλήτρια Βελγίου, ύστερα από οκτώ χρόνια
Η Γκενκ ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Άντερλεχτ εκτός έδρας και σε συνδυασμό με την ήττα της Μπριζ στη Λιέγη, κατέκτησε το πρωτάθλημα Βελγίου ύστερα από οκτώ χρόνια
Στην κορυφή του βελγικού πρωταθλήματος ύστερα από οκτώ χρόνια επανήλθε η Γκενκ!
Η ομάδα του Φιλίπ Κλεμέντ ήρθε ισόπαλη εκτός έδρας με την Άντερλεχτ (1-1) και σε συνδυασμό με την ήττα της Κλαμπ Μπριζ από την Σταντάρ στη Λιέγη, κατέκτησε και μαθηματικό τον τίτλο (τον 4ο της ιστορίας της) μία αγωνιστική πριν από το τέλος των πλέι οφ.
Το σκορ για την Γκενκ άνοιξε ο Χέινεν στο 11ο λεπτό, ενώ ο Μπολάσι στο 65′ ισοφάρισε για την γηπεδούχο ομάδα, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
Σημειωτέον στη Γκενκ ανήκει ο Νίκος Καρέλης που παραχωρήθηκε δανεικός στον ΠΑΟΚ τη σεζόν 2018-19.
Στη Σερβία και στην Ιταλία μιλούν για… ανατροπή στην υπόθεση του Άλεκ Πίτερς με την Αρμάνι – Πώς μπορεί να συγκριθεί η περίπτωση του Αμερικανού με τον Μιλουτίνοφ.
Η τεχνολογία των Μουντιάλ και των Ολυμπιακών Αγώνων μετακομίζει στα δημόσια γήπεδα και στα πάρκα του Πεκίνου, σε μια αθλητική βιομηχανία που στοχεύει στα 970 δισ. δολάρια.