Η ανάθεση του Final Four της Euroleague για το 2020 παραμένει ακόμα ανοιχτή με τη διοργανώτρια αρχή να μην έχει αποφασίσει πια πόλη θα αναλάβει τη διοργάνωση του μεγάλου αυτού γεγονότος.
Η γαλλική εφημερίδα «L’Εquipe» σε δημοσίευμα της αναφέρει πως το φαβορί για να αναλάβει είναι το Παρίσι. Πριν λίγο καιρό είχε ακουστεί πολύ δυνατά το όνομα της Αθήνας ως πρώτη επιλογή.
Όμως λόγω αδυναμίας παροχής των απαραίτητων οικονομικών εγγυήσεων, το Παρίσι και το Κάουνας που ήταν οι εναλλακτικές βγήκαν στο προσκήνιο ως πρώτες επιλογές.
Οι σκέψεις της Euroleague είναι να λάβει χώρα στο γήπεδο της Βιλερμπάν (που από την επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στη διοργάνωση), ενώ αν τελικά η επιλογή του Παρισιού δεν αποχωρήσει, τότε είναι πολύ πιθανό να αναλάβει τη διεξαγωγή του το 2021.
Η Γεωργία Νταγάκη μας προσκαλεί την Παρασκευή 24 Απριλίου σε ένα μουσικό ταξίδι που συμπυκνώνει 20 χρόνια δημιουργικής πορείας, αναζήτησης και εξέλιξης.
Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής, Ταχίρις Ντος Σάντος, είναι ένας από αυτούς που βγήκαν ζωντανοί από την πύρινη κόλαση του Κραν Μοντανά την περασμένη Πρωτοχρονιά και τώρα υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τη γαλλική Μετς.
O Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ενόψει καλοκαιριού, καθώς έχει προσελκύσει το βλέμμα κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα αναδείχθηκε αμυντικός της χρονιάς στο NBA και στα 22 του, έγινε ο νεότερος παίκτης στην ιστορία του NBA που κατακτά το εν λόγω βραβείο.